Overzicht van alle productvoordelen van Miele professionele wasmachines

Overzicht van alle productvoordelen van Miele professionele droogkasten

Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld

Wetenswaardigheden over de professionele wasmachines en droogkasten van Miele

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men vertrouwen kan

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle toestellen van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole.
De continue en strenge kwaliteitscontroles vormen een belangrijk onderdeel van de hoge kwaliteitseisen die Miele Professional aan zichzelf stelt. Om de meeste controle over de productie te hebben, worden daarom de belangrijkste onderdelen binnen de onderneming gemaakt. Het resultaat is een buitengewoon groot verticaal productiegamma: metaalgieterij, productie van kunststof onderdelen, motorontwikkeling en elektronicaproductie: Miele voert al deze productiestappen zelf uit en heeft daarmee de kwaliteit op alle gebieden goed onder controle.

Meer informatie over 'Robuust en duurzaam'
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

De professionele toestellen voor de wasserij zijn geheel op professioneel gebruik gericht gezien de innovatieve, robuuste industriële techniek en gebruikersspecifieke programma's voor eisen die veel verder gaan dan die voor huishoudelijk gebruik. Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en robuuste trommellagers zorgen voor een uitstekende belastbaarheid en duurzaamheid. De toestellen draaien bijzonder rustig. Zeer korte programma's zorgen ervoor dat het wasgoed snel weer beschikbaar is. Wasmachines en droogkasten van Miele Professional zijn daarom de eerste keuze als er veel gewassen wordt en het perfect schoon moet zijn, ook bij hardnekkige verontreinigingen.
Het gehele assortiment van de toestellen voor wasserijen van Miele Professional vindt u op: www.miele.com/professional

Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor commerciële toestellen. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle toestellen van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn. 

Meer informatie over 'Gebruiksveiligheid'
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Met toestellen en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu gaat om financiering, leasen of huren: met onze financieringsmogelijkheden op maat, die flexibel kunnen worden aangepast, kunt ook u al snel van de spreekwoordelijke Miele kwaliteit profiteren. 

Meer informatie over 'Financiële diensten'
Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te bereiken. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor horeca en gastronomie, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, facility management, wassalons, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, droogekast en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend totaalresultaat.

Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional heeft zich tot doel gesteld het dagelijkse werk van de wasbehandeling voor u te verlichten. Hiervoor hebben we innovatieve en praktische oplossingen ontwikkeld, zoals de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel of het droogsysteem PerfectDry. Onze vernieuwingskracht wordt weerspiegeld in onze lijfspreuk die al meer dan 100 jaar de kwaliteitsbelofte van het merk Miele weergeeft: "immer besser."

Perfecte combinatie

Side-by-Side

Wanneer extra vermogen in een kleine ruimte gewenst is, is de side-by-side opstelling een bijzonder sterke combinatie. Alle wasmachines van Miele Professional kunnen naast een droger worden opgesteld, waarbij ze qua design een mooie eenheid vormen. De beide apparaten kunnen optioneel op een sokkel worden geplaatst, voor een extra ergonomische bediening.

Plaatsbesparende opstelling

Was/droogzuil

Een elegante oplossing maakt het mogelijk om de gecombineerde kracht van twee apparaten ter plekke te bundelen tot één: Met een tussenstuk stapelt u wasmachines en drogers van de serie "Kleine Reuzen​​​​​​​​​​​" op elkaar als was/droogzuil. In deze combinatie hebt u voldoende aan een grondoppervlak van slechts 60 x 73 cm.

Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel tot zeer fijn textiel: het wasgoed heeft altijd een grote materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom vindt Miele Professional het ook een prioriteit om het wasgoed behoedzaam te behandelen. Veel van onze innovaties zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat uw wasgoed zijn maximale waarde behoudt. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Miele SoftCare-trommel. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling behandelen onze wasmachines en droogkasten het wasgoed bijzonder behoedzaam.

Duurzaamheid in perfectie

Efficiënt en zuinig

Miele Professional biedt aangepaste systeemoplossingen die zich onderscheiden door een hoog rendement en een uitstekende efficiëntie. Door middel van innovatieve programma's verbruikt u minder water en energie en kunt u minder wasmiddel doseren. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals de droogautomaten met warmtepomptechnologie die tot 60% minder energie verbruiken of de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de warmwaterinstallatie.

Accessoires en reinigingsproducten