Overzicht van alle productvoordelen van Miele professionele wasmachines

Overzicht van alle productvoordelen van Miele professionele droogkasten

Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld

Wetenswaardigheden over de professionele wasmachines en droogkasten van Miele

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Meer informatie over 'Robuust en duurzaam'
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste commerciële techniek en op de gebruiker toegespitste wasprogramma's die voldoen aan eisen die ver uitstijgen boven het normale huishoudelijke gebruik, zijn de professionele wasserijmachines volledig uitgerust voor het commerciële gebruik. Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en een robuuste trommel zorgen voor een uitstekende belastbaarheid en duurzaamheid en een rustige loop. Zeer korte programma's zorgen ervoor dat de was snel weer gebruiksklaar is. Wasautomaten en drogers van Miele Professional zijn daarom de eerste keus als er veelvuldig gewassen wordt en perfecte schoonheid ook bij hardnekkige vlekken belangrijk is.
De complete serie wasmachines van Miele Professional vindt u hier: www.miele-professional.com

Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

Meer informatie over 'Gebruiksveiligheid'
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Meer informatie over 'Financiële diensten'
Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te bereiken. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor horeca en gastronomie, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, facility management, wassalons, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, droogekast en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend totaalresultaat.

Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional heeft zich tot doel gesteld het dagelijkse werk van de wasbehandeling voor u te verlichten. Hiervoor hebben we innovatieve en praktische oplossingen ontwikkeld, zoals de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel of het droogsysteem PerfectDry. Onze vernieuwingskracht wordt weerspiegeld in onze lijfspreuk die al meer dan 100 jaar de kwaliteitsbelofte van het merk Miele weergeeft: "immer besser."

Perfecte combinatie

Side-by-Side

Wanneer extra vermogen in een kleine ruimte gewenst is, is de side-by-side opstelling een bijzonder sterke combinatie. Alle wasmachines van Miele Professional kunnen naast een droger worden opgesteld, waarbij ze qua design een mooie eenheid vormen. De beide apparaten kunnen optioneel op een sokkel worden geplaatst, voor een extra ergonomische bediening.

Plaatsbesparende opstelling

Was/droogzuil

Een elegante oplossing maakt het mogelijk om de gecombineerde kracht van twee apparaten ter plekke te bundelen tot één: Met een tussenstuk stapelt u wasmachines en drogers van de serie "Kleine Reuzen​​​​​​​​​​​" op elkaar als was/droogzuil. In deze combinatie hebt u voldoende aan een grondoppervlak van slechts 60 x 73 cm.

Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel commerciëel textiel en persoonlijke wasjes van bewoners tot aan het fijne tafeltextiel in een sterrenrestaurant: de was heeft altijd een hoge materiële of emotionele waarde. Daarom krijgt de wasbescherming bij Miele Professional een zeer hoge prioriteit. Veel van onze innovaties zijn erop gericht u maximaal te laten genieten van uw apparaat. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de SoftCare-trommel van Miele. Dankzij deze gepatenteerde innovatie wordt uw wasgoed heel behoedzaam behandeld in onze wasautomaten en drogers.

Duurzaamheid in perfectie

Efficiënt en zuinig

Miele Professional biedt aangepaste systeemoplossingen die zich onderscheiden door een hoog rendement en een uitstekende efficiëntie. Door middel van innovatieve programma's verbruikt u minder water en energie en kunt u minder wasmiddel doseren. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals de droogautomaten met warmtepomptechnologie die tot 60% minder energie verbruiken of de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de warmwaterinstallatie.

Accessoires en reinigingsproducten