Testimonials

Testimonials

Werken voor een premiummerk dat resoluut voor kwaliteit gaat en de klant centraal stelt ... Wie wil dat nu niet? De befaamde Miele-kwaliteit hebben we te danken aan collega's die door tientallen jaren ervaring echte experts in hun vakgebied zijn. Toch is er meer dan voldoende ruimte voor nieuwe inzichten, frisse ideeën en slimme verbeteringen. Als je bij Miele aan de slag gaat, krijg je alle kansen om je vaardigheden, ideeën en enthousiasme te tonen. Ook krijg je alle ruimte om initiatief te nemen! 'Immer Besser' is niet alleen een slogan, maar ook een gedachte waar het hele bedrijf achter staat. Verbeter jezelf, daag jezelf uit en haal het beste uit elke dag!

SL
Producttrainer

 

Ik ging bij Miele aan de slag vanwege de unieke uitdagingen. Het bedrijf bevindt zich in een cruciale fase en het verandert, groeit en verkent continu nieuwe mogelijkheden. Daartoe durft het zichzelf ter discussie te stellen in deze digitale wereld, maar omarmt het ook zijn rijke verleden. En dat allemaal om de vele uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.
Bij Miele is er ook ruimte voor persoonlijke initiatieven en teamwork.

In het woord 'team' zit er geen 'i' van 'ik'. Bij Miele doen we dus alles samen en de reis ernaartoe is even belangrijk als de bestemming. Uiteindelijk draait het om wat je leert in je job en dat stimuleert ons om te blijven verbeteren. Immer Besser. Uiteraard kunnen we verder bouwen op het sterke merk dat Miele is, een familie van mensen die samenwerken om het volgende hoofdstuk te schrijven. Om Miele voor te bereiden op de toekomst.

SC
Keyaccountmanager e-commerce