Beleef je keuken! inspired by Miele.

Beleef je keuken

inspired by Miele! Ontdek de Miele-keukentoestellen 2018. Wij geven jou graag héél wat tips en inspiratie.

Lees het magazine

W1 Speedcare

Miele W1 SpeedCare

Schone was in minder dan een uur

Schone was in amper 59 minuten. Dat kan met de Miele W1 SpeedCare met het programma QuickPowerWash. Nu met bon voor gratis 2 liter wasmiddel UltraColor.

Geef uw code in

W1 SpeedCare

quickpowerwash

QuickPowerWash

Zuiver schoon in minder dan een uur. Met het QuickPowerWash-programma realiseert Miele hoge reinigingsprestaties in verrassend korte tijd. Sneller proper is niet mogelijk.

CapDosing

CapDosing

U doseert speciaal wasmiddel, wasverzachter, etc. eenvoudig met capsules voor één wasbeurt. U kunt de caps eenvoudig via de wasmiddellade doseren. Het toestel doseert de inhoud van de caps op het optimale moment - volledig automatisch.

Thermo-Schontrommel

Thermo-SoftCare-trommel

Perfect verzorgde was in minder tijd: met de functie gladstomen wordt uw was al in de trommel ontkreukt. Het wasgoed wordt luchtig en gladder en strijken gaat veel eenvoudiger.

Alle toestellen

Gratis wasmiddel

Perfecte resultaten met UltraColor wasmiddel - nu 2 liter gratis

Waschmittel UltraColor

Hoe gebruikt u uw bon?

1. Klik op 'Geef uw code in'.
2. Vul de code in op de actiepagina.
3. Plaats het product in uw winkelmandje.
4. Registreer u of meld u aan om de bestelling af te ronden. Het wasmiddel wordt gratis verstuurd.

 

Dit aanbod is geldig na aankoop van een Miele W1 SpeedCare wasmachine (WKF 311 WCS, WKF 311 WPS of WKF 332 WPS) in België. In het toestel vindt u een bon met een unieke code.

Deze bon is geldig in België en kan enkel ingewisseld worden in de webshop van Miele. Deze bon kan niet ingeruild worden tegen speciën. Slechts één code per bestelling. Niet combineerbaar met andere acties. Doorverkoop niet toegestaan. De bon is geldig tot en met 31.12.2019.  

Geef uw code in