• Gratis bezorging vanaf 30 €

Dampkappen

Deze hebt u beslist nodig: de dampkap is een onmisbaar onderdeel van uw keuken. Hij zorgt voor een goede luchtkwaliteit en filtert vet en geuren. En hij ziet er ook nog eens goed uit. Kies uit allerlei modellen en designs wat bij uw keukenontwerp en uw eisen past.

Wand- en eilanddampkappen

Miele heeft basismodellen voor de afzuigkappen voor de beste formele en functionele oplossing in uw keuken. Ze zorgen voor een boeiend, markant lijnenspel en kunnen uitstekend worden verwerkt. Het maakt niet uit of ze aan de muur of boven een kookeiland worden geplaatst: ze zien er altijd aantrekkelijk uit.

Plafondunits

Miele-plafondunits zijn bijzonder geschikt voor onopvallende inbouw boven een kookeiland. Dit maakt ze heel geschikt voor open keukens en zorgt voor vrij zicht in het woongedeelte.

Inbouwdampkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwdampkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Ventilatormodules bieden praktisch onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen zoals bijvoorbeeld ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de keuken in een landhuis.

Downdraft-systemen

De Miele Downdraft-dampkap is bijna onzichtbaar en biedt zo onbelemmerd zicht. Als u hem nodig hebt, schuift hij motorisch uit het aanrechtkastje naar de perfecte afzuigpositie. De hoogte van de ruimte of schuine plafonds vormen geen probleem meer.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.