• Gratis bezorging vanaf 50 €

RangeHoods

Voor koken, braden en garen bij vol vermogen is een sterke partner nodig: de RangeHoods. Deze zijn in grootte, design en technologie afgestemd, vormen de ideale aanvulling en versmelten met de RangeCooker tot een perfecte eenheid. Indien nodig schakelt de dampkap automatisch de boosterstand in en de zeer krachtige baffle-filters zorgen op elk moment voor efficiënt afzuigen van de stoom.

De uitvoeringen van de Miele RangeHoods

Voor elk thuis de passende oplossing

Miele Ranges-toestellen in combinatie met een Miele RangeHood vormen visueel en functioneel een perfecte eenheid. Miele RangeHoods zijn verkrijgbaar als wandschouwdampkap en als ventilatie-eenheid. Een RangeHood-dampkap met speciale vetfilter van hoogwaardig roestvrij staal wordt aanbevolen vanwege de op elkaar afgestemde hoge prestaties van Range-keukentoestellen en -dampkappen.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Modellen Miele RangeHoods

Krachtige technologie voor uw keuken

Tijdens het koken en vooral tijdens het braden ontstaat wasem, een mengeling van waterdamp, vetdeeltjes en geurtjes. Wordt de lucht niet weggezogen of gefilterd, dan blijft de wasem achter in het vertrek. Op den duur gaat dit ten koste van de keukenmeubelen en de verf, want vet en wasem zetten zich daarop af. Voor een effectieve reiniging van de lucht kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: een luchtafvoersysteem of een luchtcirculatiesysteem. Deze varianten hebben allebei speciale voordelen, maar ook beperkingen. Welke soort voor u de beste keuze is, hangt af van meerdere factoren, die wij duidelijk voor u op een rijtje zetten.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina