• Gratis bezorging vanaf 50 €

Lades

Miele-lades zijn echte alleskunners: ze brengen niet alleen uw kopjes, borden en schalen in no time op temperatuur, maar zijn ook zeer geschikt voor het verwarmen van gerechten. Een bijzonder talent is slow cooking. Met deze functie kunt u gerechten perfect en zonder stress bereiden.

Vacuümlades

Perfecte bediening voor het bewaren van levensmiddelen of de voorbereiding voor heerlijk sous-vide garen. De nieuwe vacumeerlade overtuigt door zijn vele toepassingsmogelijkheden. Wat is er nou mooier dan moeiteloos gerechten op tafel te zetten, die alles hebben wat door de foto in het kookboek wordt beloofd.

Culinaire lades

Miele-lades kunt u voor allerlei taken in uw keuken gebruiken. In de lades kunt u niet alleen servies verwarmen en gerechten warm houden, de culinaire lades kunt u ook als extra kooktoestel gebruiken. Een vierde toepassing is de functie koken op lage temperatuur, waarmee u bijvoorbeeld vlees stressvrij kunt bereiden.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina