Bext Awards

De consumentengroep Euroconsumer, waartoe ook Test Aankoop behoort, heeft Miele gisterenavond, op het Euroconsumers International Forum 2019, uitgeroepen tot de winnaar van de Bext Awards voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is een duidelijke erkenning van de beproefde Miele-kwaliteit waar het merk al 120 jaar prat op gaat. De jury baseerde zich voor de uitreiking op expertenreviews van 2.000 producten en op meer dan 90.000 ervaringen van consumenten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
De Duitse fabrikant sleepte, met gepaste trots, de award voor kwaliteit dankzij zijn wasmachines en wasdrogers in de wacht. Miele gooide tegelijk hoge ogen in de consumentenenquête van Euroconsumers en mocht dan ook de award voor betrouwbaarheid voor zijn wasmachines, wasdrogers, vaatwassers én koelapparaten in ontvangst nemen.

De awards zijn het resultaat van de inspanningen die Miele steevast levert om zijn onbetwiste kwaliteitstandaard te kunnen blijven garanderen. Miele test zijn producten, als enige in de sector, op een zeer lange levensduur van 20 jaar, en dat geeft duidelijk resultaat.

“Immer Besser”
Miele staat, sinds haar oprichting in 1899, voor de hoogste kwaliteit en een lange levensduur van haar machines. Immer Besser, het doel waar Miele niet vanaf wijkt, wordt beloond met de twee awards.

Raffaella Berardo, Managing Director van Miele België en Luxemburg, reageert: “Kwaliteit en betrouwbaarheid worden al jaar en dag hoog in het vaandel gedragen bij Miele. Deze awards betekenen dan ook heel veel voor ons. Onze inspanningen om onze klanten steeds opnieuw producten van de hoogste kwaliteit en met een lange levensduur aan te kunnen bieden, worden vandaag beloond met een internationale erkenning, en daar mogen we best trots op zijn!”

Euroconsumer
Euroconsumer is wereldwijd de op één na grootste consumentenorganisatie die zich inzet om consumentenvoorlichting te bevorderen en hun rechten te beschermen in vijf landen, goed voor zo’n 1,5 miljoen consumenten. Voor België maakt Test-Aankoop deel uit van de cluster.

De Bext Awards werden dit jaar in het leven geroepen om merken van huishoudelijke en elektronische apparaten te erkennen die aan de hoogste normen, en de verwachtingen van de klanten voldoen. De winnaar van elke categorie wordt bepaald op basis van reviews van experten (eXpertise award), en feedback van de consument (eXperience award).

Perscontact

Anûk Van Der Steen
+32 2 451 15 96
anuk.van.der.steen@miele.com

Contact

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail als u vragen of wensen hebt. Wij helpen u graag.

anuk.van.der.steen@miele.com
+32 2 451 15 96