Miele lanceert de Triflex HX2, zijn krachtigste stofzuiger ooit

Ongeëvenaarde kracht 

Miele is een solide en betrouwbaar merk dat het vertrouwen van de consument in België en de rest van de wereld heeft gewonnen. De tweede generatie van deze compacte allround-steelstofzuiger, die geproduceerd wordt in de Miele-fabriek in Bielefeld, combineert de flexibiliteit van de Triflex HX1 met een grotere zuigkracht en een verbeterd gebruikscomfort. 

Binnen het segment van de draadloze stofzuigers, behaalt de Triflex HX2 een ongeëvenaarde zuigkracht die 60% hoger ligt dankzij een nieuwe Digital Efficiency Motor. De Triflex heeft een gebruiksduur van 60 minuten die, afhankelijk van het model, verlengd kan worden tot 120 minuten dankzij een tweede herlaadbare batterij**. ​ 

Dankzij de verwisselbare lithium-ion accu van het bekende merk Varta, heeft de stofzuiger een langere levensduur. Daarenboven biedt dit type accu tal van voordelen: sneller opladen, een langere gebruiksduur en een zuinigere energieverdeling. 

Perfecte hygiëne dankzij de HEPA filter  

De Lifetime HEPA-filter neemt 99,999% van het stof op en zelfs allergenen worden gefilterd. De nieuwe ComfortClean-functie maakt het ook gemakkelijk om de filter tussendoor te reinigen: door een paar keer aan de filterdop te draaien opent de stofzak zich en kan deze worden geleegd. Voor een grondigere manuele reiniging van de fijnstoffilter, wat slechts om de drie maanden nodig is, kan u de filter in een handomdraai uit het apparaat verwijderen. 

Een elegant en high-tech design 

De Triflex HX2 is beschikbaar in 4 kleuren, telkens in een elegante combinatie van subtiele rozegouden elementen en een kristalgrijs stofreservoir. Nog voor hij op de markt kwam, won de Triflex HX2 de felbegeerde Red Dot Product Design Award voor zijn innovatief design. ​ 

De Triflex HX2 doet de ronde in België  

In oktober organiseert het merk een 'Grand Prix'-roadshow in zeven steden in Vlaanderen en Wallonië, en in Brussel. Iedereen kan de Triflex HX2 uittesten op een parcours dat vergelijkbaar is met een Formule 1 circuit. Dit is de ideale manier om de snelheid, wendbaarheid en zuigkracht van deze stofzuiger te ontdekken. De race vindt plaats in een van de zeven steden in het land en zal plaatsvinden tussen 12.00 en 18.00 uur.

Deelnemers maken kans om een stofzuiger te winnen door de persoonlijkheid achter "The Flex" te raden, een beroemde Belg die de beste prestatie met een Triflex neerzette in het Formule 1 parcours. Inschrijven kan via de volgende link: ​ ​ https://inspiredby.miele.be/nl/ontmasker-the-flex/

Journalisten die de nieuwe Triflex HX2 gedurende 10 dagen willen uittesten, kunnen contact opnemen met Kim Taylor van Miele. (Zie contactgegevens onderaan). 

*Ingebouwd, afhankelijk van het model 

** Tweede batterij meegeleverd, afhankelijk van het model 

Perscontact