Nieuwe robotstofzuiger Scout RX2

Niet enkel de naam, maar ook de bijhorende features van Miele’s nieuwe robotstofzuiger klinken als iets uit een Star Wars-film. De Miele Scout RX2 is de R2-D2 onder de stofzuigers. Hij navigeert dankzij ingebouwde 3D smart navigation en zijn stereo camerasysteem moeiteloos langs alle obstakels, beschikt over een gloednieuw vierledig schoonmaaksysteem dat tot driemaal meer stof opneemt, én laat je op elk moment toe om live de actie te volgen in je woning via een app op je smartphone of tablet. The Force is strong with this one!

Home Mapping in 3D

Met de lancering van de Scout RX2 bevestigt Miele zijn pioniersrol op in de elektromarkt. De 3D Smart Navigation voor stofzuigers is ongezien: twee camera’s aan de voorkant van de robotstofzuiger brengen de volledige ruimte driedimensionaal in kaart. Ook houdt het systeem alle coördinaten bij van de plekken die hij schoonmaakt. Dit maakt de Scout RX2 zelflerend: bij de volgende poetsbeurt kan hij perfect zijn positie binnen de reeds gemapte ruimte bepalen, én tevens beslissen welke hoekjes een extra sweep nodig hebben! Dit wil echter niet zeggen dat je huis er altijd piekfijn bij hoeft te liggen. De camera’s berekenen de afstand tot mogelijke hindernissen en werken samen met de infraroodsensoren. Deze slimme Furniture Protection Technology voorkomt botsingen met meubels of een val van de trap. Last but not least beschikt de Scout RX2 ook over een gyrosensor om te navigeren in het donker.

Tot 4 keer schoner!

De Scout RX2 zoeft probleemloos over elke vloerbedekking en laat een kraaknet spoor achter dankzij het state of the art schoonmaaksysteem van Miele: Quattro Cleaning Power. In een eerste fase nemen de vegers op de zwenkbare zijarmen van de robot het vuil op in moeilijk bereikbare hoekjes. Vervolgens vegen draaiende en inklapbare borstels het vuil onder het toestel. Bij de derde stap wordt al het vuil naar een grote opening onderaan in het toestel geleid, waarna een sterke luchtstroom ook de overblijvende, fijnere stofdeeltjes in een kleinere opening zuigt.

 Live op je smartphone of tablet met de RX2 Home Vision

Je robotstofzuiger ook op afstand bedienen via mobile control? Dat kan via een gratis app, beschikbaar voor iOS en Android smartphones! Stel de timer in en volg het schoonmaakprogramma via de kaartmodus. Wens je de poetsacties graag live te volgen of de robotstofzuiger manueel te bedienen? Dat kan met de in het zwart uitgevoerde RX2 Home Vision. Bij beide varianten wordt de communicatie tussen smartphone en de Scout RX2 tevens versleuteld, en hoef je dus niet in te zitten met je privacy.

 Daarnaast heeft de Scout RX2 Home Vision (in zwarte uitvoering, adviesprijs van €849) een batterij van 4400mAh die tot twee uur meegaat. De Scout RX2 (in rode uitvoering, adviesprijs €699) houdt het een uur uit dankzij zijn batterij van 2200mAh.

 

Perscontact

Walkie Talkie
0472 18 34 03
miele@talkie.be

Contact

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail als u vragen of wensen hebt. Wij helpen u graag.

Walkie Talkie
Steendam 74/001
9000 Gent

Telefoon: 0472 18 34 03
E-mail: miele@talkie.be