Op zoek naar een job?

Berufserfahrene

U hebt al ervaring in de praktijk opgedaan of u zoekt een nieuwe functie met nog weinig beroepservaring? Dan raden we u onze vacatures aan. Miele biedt nationaal en internationaal veel verschillende mogelijkheden. Gerichte ontwikkelingsprogramma's voor personeel, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele arbeidstijden zijn naast beloning naar prestatie en ondersteuning van de gezondheid van onze medewerkers slechts enkele aspecten waaraan wij dagelijks met veel succes werken. Ondersteun ons met uw kennis. We kijken uit naar uw sollicitatie.

Uw contactpersoon

Miele België

Informatie

We bieden nieuwkomers op de arbeidsmarkt en ervaren krachten een systematische en individuele begeleiding. U begint on-the-job en krijgt al op de eerste werkdag belangrijke informatie over de onderneming. Bovendien vinden er bijeenkomsten plaats waarbij u wordt geïnformeerd over de onderneming, het personeelsbeleid of secundaire arbeidsvoorwaarden en u kennismaakt met de verschillende vakgebieden en hun taken en functies.

Het individuele programma is afhankelijk van de functie en uw kwalificatieniveau. Zo nodig wordt voor u een individueel inwerkplan opgesteld, zodat u het nieuwe vakgebied en aangrenzende functies intensief leert kennen.

Aanwijzingen voor sollicitatie

U hebt een geschikte functie gevonden bij de vacatures? Dan kijken wij uit naar uw sollicitatie met alle bijbehorende documenten.

Stuur uw sollicitatie naar het adres in de advertentie. Maak bij verzending per e-mail één pdf-bestand (< 10 MB) van alle documenten.

Wilt u een open sollicitatie sturen? Neem dan eerst contact met ons op. Wij kunnen u dan telefonisch vertellen of een open sollicitatie op dat moment kans op succes heeft.

Wij lezen de ontvangen sollicitaties dagelijks en behandelen uw gegevens vertrouwelijk.

Miele International

Informatie

Overal ter wereld vertrouwen mensen het merk Miele. Onze internationale verkoopmaatschappijen in meer dan 45 landen en overige importeurs zorgen ervoor dat mensen wereldwijd met veel enthousiasme de innovatieve premium producten van Miele gebruiken.

Meer dan 6.000 medewerkers in het buitenland zijn hiervoor verantwoordelijk (wereldwijd in totaal 16.000 medewerkers). Onze buitenlandse vestigingen zijn grotendeels zelfstandig. betekent betekent dat ze vrij zijn in het aannemen van nieuwe medewerkers.

Bezoek daarom eerst de homepage van de betreffende Miele-verkoopmaatschappij. De meeste websites hebben een gedeelte voor werken bij Miele zodat u snel ziet of er vacatures zijn. Als dit niet het geval is, raden we u aan eerst telefonisch of schriftelijk (per e-mail) contact op te nemen.

Op miele.de vindt u alle info

Aanwijzingen voor sollicitatie

Inhoud, vorm en wijze van solliciteren kunnen per land verschillend zijn.

Vraag daarom bij de verkoopmaatschappij van uw keuze hoe u uw sollicitatie het beste kunt indienen.