PG 8581 [WW LD] - Veiligheid

Product weergeven
Procesdocumentatie

Complete documentatie

Behandelingsprotocollen en -processen worden uitgebreid vastgelegd, wat zorgt voor maximale veiligheid voor patiënten en gebruikers. Miele Professional biedt een groot aantal documentatieoplossingen aan voor iedere behoefte. Analyse van de verkregen procesgegevens maakt daarnaast een effectieve optimalisatie van het behandelingsproces mogelijk.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het toestel en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er ook aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds weer wordt bereikt.
Spoeldrukbewaking

Zekerheid door controle

Diverse factoren, zoals bijvoorbeeld een foutieve rekkoppeling of overmatige schuimvorming, kunnen leiden tot een lagere spoeldruk. De bewaking van de spoeldruk in het reinigings- en desinfectietoestel zorgt voor optimale proceswerkstromen, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbare behandelingsresulaten.
WaterProof-systeem (WPS)

Bescherming tegen waterschade

Het WaterProof-systeem beschermt met een dubbel magneetventiel direct aan de kraan tegen waterschade. Als het eerste ventiel niet goed sluit, onderbreekt het tweede de toevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de slang stroomt het water door de mantelslang onder de machine. De intelligente sensoren detecteren lekkages en sluiten in geval van nood de watertoevoer.