PG 8581 [WW LD] - Kwaliteit

Product weergeven
Servicevriendelijke constructie

Eenvoudige toegang tot apparatuur

Bij geplande onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook in geval van een storing: hoe makkelijker de servicemedewerker bij de belangrijke componenten in het binnenste van het apparaat kan, des te sneller is het apparaat weer beschikbaar. Daarom hecht Miele Professional al bij de ontwikkeling grote waarde aan een eenvoudige constructie van de apparaat, met een probleemloze toegang en een snelle service.
Verwarmingselementen buiten de spoelruimte

Hygiënisch en praktisch

De buiten de spoelkamer geplaatste verwarmingselementen zijn een groot hygiënisch pluspunt. Zo kunnen ziektekiemen zich niet ophopen en bestaat er geen gevaar dat uit de rekken gevallen stukjes plastic verbranden.
Naadloze spoelruimte

Naadloos gelast

De door Miele Professional compleet nieuw ontwikkelde spoelruimte stelt een nieuwe standaard voor hygiëne. In de met lasertechnologie gelaste naadloze spoelruimte is door de gladde afwerking absoluut geen kans dat vuil zich kan ophopen. Aanhechting van bloedvlekken en andere vervuilingen wordt zo voorkomen. De machine is nog hygiënischer omdat de verwarmingselementen buiten de spoelkamer zijn geplaatst.