PG 8581 [WW LD] - Reinigingsresultaat

Product weergeven
Verwarmingspomp met variabel toerental

Het middelpunt voor onberispelijke resultaten

De unieke verwarmingspomp met variabele toerentallen is het hart van de Miele Professional reinigings- en desinfectietoestellen. In de afzonderlijke programmablokken wordt het toerental van de pomp, en daarmee de spoeldruk, aangepast aan de gestelde eisen – hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt.
EcoDry door gepatenteerde AutoOpen-functie*Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4

Comfortabele ondersteuning van de droging

Na afloop van het programma gaat de deur van het apparaat automatisch open met de functie AutoOpen, zodra de temperatuur in de spoelruimte lager is dan 70°C. Restvocht kan zo gemakkelijk ontsnappen uit de spoelruimte en het spoelgoed zal sneller drogen.
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het toestel veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.