PG 8581 [WW LD] - Highlights

Product weergeven
Naadloze spoelruimte

Naadloos gelast

De door Miele Professional compleet nieuw ontwikkelde spoelruimte stelt een nieuwe standaard voor hygiëne. In de met lasertechnologie gelaste naadloze spoelruimte is door de gladde afwerking absoluut geen kans dat vuil zich kan ophopen. Aanhechting van bloedvlekken en andere vervuilingen wordt zo voorkomen. De machine is nog hygiënischer omdat de verwarmingselementen buiten de spoelkamer zijn geplaatst.
Verwarmingspomp met variabel toerental

Het middelpunt voor onberispelijke resultaten

De unieke verwarmingspomp met variabele toerentallen is het hart van de Miele Professional reinigings- en desinfectietoestellen. In de afzonderlijke programmablokken wordt het toerental van de pomp, en daarmee de spoeldruk, aangepast aan de gestelde eisen – hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt.
EcoDry door gepatenteerde AutoOpen-functie*Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4

Comfortabele ondersteuning van de droging

Na afloop van het programma gaat de deur van het apparaat automatisch open met de functie AutoOpen, zodra de temperatuur in de spoelruimte lager is dan 70°C. Restvocht kan zo gemakkelijk ontsnappen uit de spoelruimte en het spoelgoed zal sneller drogen.
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het toestel veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het toestel en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er ook aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds weer wordt bereikt.
Spoeldrukbewaking

Zekerheid door controle

Diverse factoren, zoals bijvoorbeeld een foutieve rekkoppeling of overmatige schuimvorming, kunnen leiden tot een lagere spoeldruk. De bewaking van de spoeldruk in het reinigings- en desinfectietoestel zorgt voor optimale proceswerkstromen, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbare behandelingsresulaten.