PWD 8531 [WS DSN IMS DWC] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Vrij programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

De vrij programmeerbare regelingen geven reinigings- en desinfectietoestellen, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional een maximale aanpasbaarheid. Reeds van in de fabriek zijn de toestellen uitgerust met talrijke programma's. Geautoriseerde gebruikers kunnen deze programma's aanpassen of eigen programma's maken.
Keuzetoetsen

Favoriete programma's snel selecteren

Toetsen voor directe selectie maken het voor de bediener mogelijk veel gebruikte programma's met slechts één vingerdruk eenvoudig en snel te selecteren en te starten. De toewijzing van een programma aan een toets voor directe selectie kan de gebruiker naar eigen inzicht veranderen en zo perfect aan de individuele werkprocessen aanpassen.
Instelmogelijkheid voor reinigingsmiddelreservoir

Ideaal weggeborgen

Het instelvak van vloeibare middelen maakt een optimaal overzicht, optimale properheid en ergonomie mogelijk. Afhankelijk van het toestelmodel is het al standaard in de reinigings- en desinfectietoestellen geïntegreerd of als optionele accessoire beschikbaar. Afhankelijk van het toestelmodel en de eisen kan het juiste aantal reservoirs van de juiste grootte worden ingesteld.