PWD 8531 [WS DSN IMS DWC] - Highlights

Product weergeven
Vrij programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

De vrij programmeerbare regelingen geven reinigings- en desinfectietoestellen, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional een maximale aanpasbaarheid. Reeds van in de fabriek zijn de toestellen uitgerust met talrijke programma's. Geautoriseerde gebruikers kunnen deze programma's aanpassen of eigen programma's maken.
Compact model

Meer efficiëntie voor kleine praktijken

Aangepast op de behoeften van kleine tandartspraktijken zorgt de compacte kamergrootte voor meer efficiëntie in vergelijking met grotere thermische desinfectoren en vermindert daarmee het water- en energieverbruik. De grootte blijkt ook uit de eenvoudige installatie. Thermodesinfectoren van de serie PG 853x kunnen bovendien in kleine hygiënische ruimtes worden geplaatst; op het werkblad, ernaast of eronder.
2 geïntegreerde doseerpompen

Eenvoudige dosering

De standaarduitvoering heeft een doseerpomp voor vloeibare reinigings- en naspoelmiddelen. De vloeibare middelen worden afhankelijk van de programmakeuze automatisch uit de geïntegreerde reservoirs in de bijbehorende verwerkingsfases gedoseerd. Aan de voorkant van het reservoir kan het vulniveau op ieder moment worden afgelezen.
Efficiënte heteluchtdroging

DryPlus

De heteluchtdroging van DryPlus is de optimale oplossing bij instrumenten met lumina. Een voorgeschakeld klasse H14 HEPA-filter zorgt ervoor dat deeltjes optimaal uit de drogingslucht worden gescheiden.
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het toestel veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.