PST 2210 - Bedieningsgemak

Product weergeven
Ergonomisch design

Compact en praktisch

Het ergonomische design zorgt voor meer comfort. Dankzij de compacte afmetingen kunnen de toestellen in elke praktijkomgeving worden geïntegreerd. Het reservoir kan eenvoudig handmatig worden gevuld met behulp van een geïntegreerde, grote trechter. Eventueel kunnen de toestellen eenvoudig op een waterbehandelingssysteem worden aangesloten. Voor een reiniging van de tank kan het deksel eenvoudig zonder gereedschap worden verwijderd.
Meeste bedieningscomfort

Kleurentouchscreen

Het grote kleurentouchscreen van de toestellen en een intuïtieve menustrctuur maken dagelijkse werkzaamheden van het praktijkteam eenvoudiger, sneller en efficiënter. Direct na het inschakelen van de toestellen kunnen de gebruikersprogramma's en testcycli worden geselecteerd. De CUBE X ondersteunt de navigatie bovendien door een geïntegreerde informatietoets.
Praktische programma-instellingen

Individuele flexibiliteit

In de dagelijkse praktijk kunnen er kosten en tijd worden bespaard met vertraagde en geprogrammeerde cycli. Bij de CUBE X kan er daarnaast een nauwkeurige volgorde van cycli worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld voor het dagelijks uitvoeren van een vacuümtest en een Helixtest, voordat de patiënten in de praktijk komen.