Luchtreiniger

Eenvoudig, stil en betrouwbaar: professionele luchtreinigers zorgen voor zuivere lucht en maximale veiligheid.

Meer informatie over luchtreinigers

Kennis voor perfecte resultaten 

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoogkwalitatieve reinigingssystemen voor de meest uiteenlopende eisen. In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder.

Kennis voor perfecte resultaten 

Miele Professional ontwikkelt al meer dan 120 jaar hoogkwalitatieve reinigingssystemen voor de meest uiteenlopende eisen. In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar onze uitstekende reputatie danken we ook aan onze buitengewone drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de luchtreinigingstechniek, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen.
Een sterke partner 

Typisch Miele – ook onze dienstverlening

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook wat betreft de dienstverlening. Het is niet toevallig dat de klantendienst van Miele Professional al jaren hoog gewaardeerd wordt vanwege de uitstekende prestaties.

Een sterke partner 

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook wat betreft de dienstverlening. Het is niet toevallig dat de klantendienst van Miele Professional al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties. Dankzij het landelijke netwerk van technici is service ter plaatse meestal binnen 24 uur gegarandeerd, en dankzij het vervoerde materiaal kan 90% van alle gevallen ook bij het eerste bezoek worden afgehandeld. Ontbrekende reserveonderdelen worden meestal 's nachts geleverd. Diverse servicecontracten met op de behoeften afgestemde onderhouds- en serviceopties voorkomen storingen en verhogen het waardebehoud van de toestellen. 
Financiële dienstverleningen 

Aanbiedingen op maat 

Met toestellen en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten.

Financiële dienstverleningen 

Met toestellen en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu om financiering of leasen gaat: met onze financieringsmogelijkheden op maat, die flexibel kunnen worden aangepast, kunt ook u al snel van de spreekwoordelijke Miele kwaliteit profiteren.
Uitstekend vermogen 

Alleen maar schone lucht

Met luchtreinigers van Miele Professional beschikt u over een compleet systeem voor de hoogste eisen die aan schone lucht worden gesteld. De Miele toestellen in een modern design bieden brede toepassingsmogelijkheden, of het nu in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, de hotel- en gastronomiesector, artsenpraktijken of bejaardentehuizen is.

Uitstekend vermogen 

Met luchtreinigers van Miele Professional beschikt u over een compleet systeem voor de hoogste eisen die aan schone lucht worden gesteld. De Miele toestellen in een modern design bieden brede toepassingsmogelijkheden, of het nu in scholen, kinderdagverblijven, kantoren, de hotel- en gastronomiesector, artsenpraktijken of bejaardentehuizen is. Wij hebben onze luchtreinigers voor de beste resultaten op het gebied van efficiënte luchtreiniging in samenwerking met deskundigen uit de praktijk afgestemd en aan de hand van de geldende aanbevelingen ontworpen.
Duurzaamheid in perfectie 

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid 

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze schijnbaar tegenstrijdige eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional.

Duurzaamheid in perfectie 

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze schijnbaar tegenstrijdige eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Geavanceerde technologieën en de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten.