ProCare Shine-reinigingschemicaliën

Hygiënisch schone en frisse vaat

Bovendien zijn de producten zeer veilig voor servies en machine.

Productoverzicht

Vaatwaspoeder en tabs

Vaatwaspoeder in 2 verschillende verpakkingen. Te gebruiken voor hardnekkige vervuiling, zoals koffie -en theevlekken.  Manueel te doseren bij elke wasbeurt.  De dosering kan aangepast worden aan de graad van vervuiling bij elke wascyclus.  Door de wateroplosbare verpakking van de tabs zijn deze zeer makkelijk in gebruik.  Gebruik 1 tab per wasbeurt, zo is over of onderdosering uitgesloten.  De tab lost zeer snel op en is uitermate geschikt voor korte wascycli.  Dankzij het EU Eco label (EU Ecolabel: DE/038/036) bieden de tabs een uitstekend ecologisch alternatief voor iedereen die een professioneel vaatwasdetergent gebruikt.

Naar de producten

Vloeibaar Vaatwasdetergent

Drie verschillende vloeibare detergenten in 2 beschikbare verpakkingen.  Het mild alkalisch vloeibaar detergent kan gebruikt worden voor verschillende types vaat met lichte tot medium vervuiling.  Zeer eenvoudig in gebruik.  het alkalische vloeibaar detergent kan gebruikt worden om hardnekkige vervuiling te verwijderen zoals proteïnen, zetmeel, thee en koffie.  het vloeibaar deteregent met EU Eco Label (DE/038/036) is speciaal ontwikkeld om glaswerk te reinigen.

Naar de producten

Spoelglansmiddel en regenereerzout

Twee spoelglansmiddelen in 3 verschillende verpakkingen.  Deze producten kunnen gebruikt worden in combinatie met alle detergenten.  1 van de 2 spoelglansmiddelen draagt het  EU Eco Label (DE/038/066).  Regenereerzout kan gebruikt worden voor het opnieuw activeren van de ingebouwde waterverzachter.

 

Naar de producten

Voordelen voor de klant

Efficiënt voor vlekken; veilig voor uw vaat

Optimale prestaties van uw kwalitatieve Miele Professional vaatwasmachine: een volledig nieuw gamma vaatwasdetergenten en spoelglansmiddelen werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik met de Miele vaatwasmachines, onder de naam Procare Shine, gegarandeerd compatibel met uw toestel. Met de speciale formules vormen deze producten de basis van het professioneel afwassen en zijn deze zeer zuinig in gebruik, zonder in te boeten op de gekende Miele kwaliteit en resultaten.

Perfect doseren en makkelijk in gebruik

De drie vloeibare detergenten voor automatische dosering leveren de ultieme reinigingsresultaten.
Het mild alkalisch Procare Shine 10 MA vloeibaar levert perfecte resultaten op de meest courante  vervuilingen en types vaat.  Hardnekkige vervuiling op robuuste materialen kunnen best aangepakt worden met Procare Shine 10 A, een krachtig vloeibaar detergent dat zelfs in staat is om ingedroogde zetmeelresten en proteïnente verwijderen. Procare Shine 10 GC vloeibaar biedt twee voordelen: niet alleen garandeert het perfecte resulaten, maar het is ook zeer veilig voor uw glaswerk met een zo laag mogelijke ecologische impact.  Voor gebruikers die de voorkeur geven aan manuele dosering, zijn de Procare Shine poeder en tabs de ideale oplossing.

Perfect dishwashing results without compromising the environment – awarded the EU Eco Label

Commercial customers wishing to use environmentally friendly products in their dishwashers will find their product of choice among the three articles with the EU Eco label (ProCare Shine 10 GC liquid detergent: EU Ecolabel: DE/038/063, ProCare Shine 12 GC dishwasher tablets: EU Ecolabel: AT/038/006 and ProCare Shine 40 GC rinse aid: EU Ecolabel: DE/038/066). When using these products in accordance with dispensing recommendations, you will be contributing towards reduced water pollution and a reduction in waste.

Accessoires

Accessoires voor perfecte werkprocessen

Met de accessoires van Miele Professional integreert u de werkprocessen van vaatwassers in een smetteloze, efficiënte organisatie, ook in situaties waarin u minder ruimte hebt.

  • Stapelbare kunststof rekken
  • Open en met kunststof gecoate draadmanden
  • Doseermodule voor de volautomatische doorvoer van vloeibare reinigingsmiddelen (optioneel)
  • Plinten en onderbouwen voor een ergonomische werkhoogte bij vrijstaande vaatwassers

Waterbehandeling voor vlekkeloze glans en waardebehoud

Veel vaatwassers van Miele Professional zijn al in de fabriek uitgerust met een interne wateronthardingsinstallatie. Op locaties waar het leidingwater een zeer hoge hardheid heeft en voor vaatwassers met een tankspoelsysteem met een verminderde waterdoorvoer zijn er nog extra behandelingssystemen beschikbaar.

  • Waterontharder voor gebruik van zacht water met een hardheid tot 40 °dH
  • Patronen voor gedeeltelijke en volledige demineralisatie voor de behandeling van max. 800 liter per uur
  • FlowMeter en ConductivityMeter voor de indicatie van lege patronen

System4Shine

Vaatwassers

Met vaatwassers van Miele Professional hebben alle gebruikers het vermogen dat bij hun specifieke eisen past: van de vaatwassers met verswatersysteem voor de hoogste eisen over de spoeltechniek via bijzonder snelle ondertafelapparaten met tankspoelsysteem tot doorschuif-vaatwassers voor grote processen in de horeca.

Accessoires

Met het buitengewoon brede assortiment aan rekken en inzetten is het mogelijk om een grote hoeveelheid betrouwbaar en doeltreffend in de sproeivakken van de vaatwasser te plaatsen. Voor optimale reinigingsresultaten dragen ook de accessoires bij tot een ongecompliceerde waterbehandeling, verschillende onderbouwen maken een moeiteloze integratie in alle werkprocessen mogelijk.

Spoelmiddelen

Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling verlopen de spoelprocessen zeer effectief, passen ze perfect bij de machines en bespaart u op het verbruik.

Service

Met een uitgebreid netwerk van technici kan de klantendienst van Miele zeer snel reageren, met een snelle service ter plaatse en onderhoudscontracten naar wens. De ervaren vakmensen van Miele helpen u bovendien bij de keuze en configuratie van machines en accessoires.