Eenvoudige behandeling van waardevol textiel

De was- en droogprogramma's van de professionele machines van Miele zijn speciaal afgestemd op het textiel van de ruitersport. De wasmachines voor de reiniging van zadeldekken en paardendekens zijn o.a. uitgerust met het speciale programma „Dekens". U kunt ook een extra impregneerprogramma kiezen. Deze programma's kunnen naar wens ter plekke worden aangepast aan de verschillende eisen.
Wasbehandeling in de paardensport
De behoedzame speciale programma's van de wasmachines en droogekasten van Miele Professional zijn speciaal bedoeld voor textielsoorten die worden gebruikt in de paardensport.

De wasmachines voor de reiniging van zadeldekken en paardendekens beschikken over een speciaal programma "Dekens". Deze programma's kunnen naar wens ter plekke worden aangepast aan de verschillende eisen. Al naar gelang het soort textiel kan voor de hoofdwas een programma van 60 °C of 30 °C worden gekozen. De voorwas bestaat uit twee koude voorspoelgangen, waarna een voorwas volgt op 40 °C of 30 °C.
De centrifugesnelheid is in stappen van 100 in te stellen van 300 tot het voor het apparaat specifieke maximum. U kunt ook het toerental instellen op 0 omwentelingen per minuut.
Speciale programma's
Voor dekens waarin veel wol verwerkt is, is een speciaal programma ontwikkeld. Er kan desgewenst ook een extra impregneerprogramma worden gekozen. Bij de behandeling moet erop worden gelet dat de gespen goed zijn afgedekt om tijdens de behandeling de dekens en het toestel te beschermen.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting
FR NL