Hotels, pensions, bed & breakfast

Oplossingen voor Hotels, pensions, bed & breakfast

De perfecte uitstraling

Altijd verzorgde was en stralend serviesgoed

Wassen, drogen, mangelen – optimale reiniging en een perfecte finish van de was zijn net zulke belangrijke voorwaarden voor een verzorgde gastvrijheid in hotels en pensions als stralend serviesgoed en glanzende glazen. Professionele service voor tevreden gasten: in een hotel voel je je pas echt goed als je slaapt tussen schone lakens en als in de badkamer en bij de wellnessruimten aangenaam zachte badhanddoeken liggen. Met een eigen wasserij kan optimaal worden voldaan aan de hoge eisen die worden gesteld aan de reiniging en verzorging van het wasgoed. De bedrijfsafwasautomaten van Miele zorgen voor glanzende ogenblikken bij een elegant 3-gangenmenu of een goed glas wijn aan de bar. Passende machinecapaciteiten voor elke toepassing, aangevuld met een optimaal afgestemd reinigingsmiddel, garanderen daarbij een hoge mate van zuinigheid. Professionele wasmachines en bedrijfsafwasautomaten van Miele, afgestemd op de werkelijk behoefte van kleine of grote bedrijven, zijn zo de zuinige oplossing voor hoteliers met oog voor de toekomst.

Meer informatie over "De perfecte uitstraling"

Referenties

Een legende bij de Brandenburger Tor

Het Adlon biedt eersteklas kwaliteit in uitstraling en service. Het perfecte ontwerp en de decoraties van het pand en de buitenruimtes is even vanzelfsprekend als de professionele 24-uurs service en de op verzoek beschikbare privébutler. De culinaire wereld van het hotel biedt een exquise kookkunst, vanaf het exquisiete ontbijt en de eigen fijne patisserie tot aan de gourmetmaaltijden in restaurant Lorenz Adlon.

Meer informatie over "Een legende bij de Brandenburger Tor"

Genieten van de zuidelijke zon

Pure wellness in mystieke sferen: tot voor kort waren veel inwoners van Saint-Tropez er nog vast van overtuigd dat op deze plek geesten rond dwaalden. Nadat de laatste eigenaar overleden was en het treintje waarmee de gasten door het naastgelegen naaldbos konden rijden zijn laatste rit had gereden, verviel het eens zo luxueuze leven in het kleine kasteel op de heuvel boven het dorp tot eenzaamheid.

Meer informatie over "Genieten van de zuidelijke zon"

Adembenemende coulissen

Een eigen vakantiewereld voor u alleen: Het aangename gevoel van een persoonlijke verzorging beleeft u in Ebner's Waldhof. Zo goed als grenzeloze vrijetijdsmogelijkheden bieden de eigen golfbaan met golfschool, het strand, de ligweide met zonneterras en de aantrekkelijke spa met wellness-, beauty- en fitnesstherapieën.

Meer informatie over "Adembenemende coulissen"
FR NL