Klantendienst

Klantendienst

Al onze technici hebben kennis van zaken over wasserijtechniek, bedrijfsafwasautomaten en medische techniek. Zij schieten u te hulp met een service van wereldklasse. Gegarandeerd korte voorrijtijden en een snelle service ter plaatse binnen 24 uur. Sinds vele jaren is de Miele klantendienst de beste klantenservice.

Uitgebreid & betrouwbaar

Snelle reactietijd
Dankzij ons dichte landelijke netwerk van goed opgeleide servicetechnici zijn wij altijd bij u in de buurt en kunnen we zeer snel reageren, zodat u weer snel en met volle tevredenheid van uw toestel gebruik kunt maken.

90 % van de herstellingen voltooid tijdens eerste bezoek
Onze technici staan klaar om u snel te helpen. In de voertuigen van de technici zijn de belangrijkste onderdelen beschikbaar, afgestemd op de markt waarin ze actief zijn. Ontbrekende onderdelen worden binnen een dag geleverd.

Speciale werktuigen
Alle technici beschikken over speciale werktuigen, meetapparatuur voor het meten en documenteren van de temperatuur. Verder vindt er een veiligheidsmeting plaats conform VDE-0701/0702.

Competent


Vakkundig advies op het gebied van toepassingstechniek en de nieuwste technologieën.

Onze technici geven u graag advies als het gaat om speciale vragen, zoals:

  • textielreiniging
  • speciale toepassingen in rustoorden, zorgcentra en ziekenhuizen
  • gebouwenreiniging
  • hulpdiensten
  • Bedrijfsafwasautomaten en het gebruik van reinigingsmiddelen
  • reiniging van instrumenten of laboratoriumglaswerk.

Door middel van een glasvezelkabel en adapter kunnen de technici via de laptop de toestellen met Profitronic-besturing aanpassen aan de specifieke wensen en processen van de gebruiker. Zo kunnen heel snel speciale gebruiksprogramma's in de toestelbesturing worden geprogrammeerd en gedocumenteerd. Als de besturing moet worden vervangen, dan zijn de opgeslagen programma's beschikbaar in een database om vervolgens weer gebruiikt te worden.

Ingebruikname

Gratis ingebruikname


Professionele en gratis ingebruikname van het toestel op locatie.

Alleen als de toestellen optimaal zijn afgestemd op uw toepassing, kunnen we perfecte resultaten garanderen.

Een professioneel advies helpt u bovendien bij het efficiënte gebruik van uw Miele toestel.