Oplossingen voor Laboratorium

Systeemoplossingen voor perfecte resultaten

Labzuivere behandeling van laboratoriumglas

Met reinigings- en desinfectietoestellen, speciale behandelingsmethoden en optimaal afgestemde accessoires biedt Miele uitgebreide systeemoplossingen voor de zuivere behandeling van divers laboratoriumglaswerk. De systeemoplossingen maken resultaten mogelijk die kunnen worden gereproduceerd ook bij veeleisende toepassingen op het gebied van organische, anorganische en natuurkundige chemie, biologie, microbiologie in het ziekenhuis, laboratoria, de apotheek en de levensmiddelen- of cosmeticabranche.

Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook bij de service. Het is niet toevallig dat de Service Professional van Miele al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Meer informatie over "Een sterke partner"

Aanbevelingen

Duran Group

Miele Professional beveelt Duran-laboratoriumglaswerk aan en Duran Group beveelt de reinigings- en desinfectietoestellen van Miele Professional aan: de chemische eigenschappen zijn beslissend voor het waardebehoud van hoogwaardig laboratoriumglaswerk, omdat een goede bestendigheid naast een beschermende reinigingsmethode de glascorrosie aanzienlijk minimaliseert. Door de uitstekende chemische eigenschappen kan DURAN®-laboratoriumglaswerk veelvuldig worden gereinigd en gaat het lange tijd mee.

Meer info over de Duran Group