Voor welke locatie zoekt u een afwasautomaat?

Wat voor soort vaatwerk spoelt u het meest?

Hoeveel spoelbeurten wilt u op de meest drukke dagen uitvoeren?

Om voor maximale hygiëne te zorgen, is een naspoeltemperatuur van 85 °C (houdtijd: 1 minuut) voldoende, of wilt u daarbovenop een programma voor thermische desinfectie van uw serviesgoed?

Aan welke variant van onze doorschuifmodelvaatwassers geeft u de voorkeur?

Samenvatting
Locatie van de afwasautomaat
Bejaarden- en verpleeghuis 
Restaurant/bar 
Hotelwezen 
Pension 
Gemeenschappelijke keuken 
Kleuterschool 
Universiteit/school 
Ziekenhuis 
Kantoor/agentschap 
Voor huishoudelijk gebruik 
Handwerk 
Handwerk 
Zelfbedieningsrestaurant 
Sportvereniging 
Offshore/marine 
Brandweer/hulpdiensten 
Spoelgoed
Gemengd vaatwerk 
Bord 
Bestek 
Glazen 
Groot spoelgoed 
Adembescherming 
Spoelbeurten per dag
ProfiLine 
Professional 
Tankvoorladers 
Doorschuif-tanksysteem 
Thermische desinfectie
met thermische desinfectie 
zonder thermische desinfectie 
Variantkeuze
Warmteterugwinning uit water- en luchtafvoer 
geen warmteterugwinning 
 Serie 
 Spoelgoed
Europees patent EP 1 457 153 B1Europees patent EP 2 233 061 B1Duits octrooi DE 102 008 062 761 B3Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4Duits octrooi DE102008062761B3
Europees octrooi EP2201887B1
De droogtegraad van de vaat is afhankelijk van het materiaal en van de geometrie van de vaatwasser.De verlenging van de looptijd hangt van verschillende factoren af, bijvoorbeeld van de elektrische voeding en van het materiaal van de ingeladen vaat.

Afwasautomaten voor bejaarden- en verpleeghuizen

Deze afwasautomaten voldoen exact aan de eisen van verpleeghuizen, bijvoorbeeld met programma's voor betrouwbare hygiënische resultaten.

Bedrijfsafwasautomaten voor het ziekenhuis

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen die worden gesteld in ziekenhuizen. Ze beschikken bijvoorbeeld over een thermisch desinfectieprogramma voor hygiënische resultaten.

Bedrijfsafwasautomaten voor de horeca

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in de horeca, bijvoorbeeld met zeer snelle programma's voor overtuigende resultaten tijdens piekuren.

Bedrijfsafwasautomaten voor hotels

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in het hotelwezen, bijvoorbeeld met zeer snelle programma's voor overtuigende resultaten tijdens piekuren.

Bedrijfsafwasautomaten voor pensions

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in pensions, bijvoorbeeld omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en door de korte programma's meerdere spoelbeurten per dag kunnen draaien.

Bedrijfsafwasautomaten voor grote keukens

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in grote keukens, bijvoorbeeld met zeer snelle programma's voor overtuigende resultaten tijdens piekuren.

Bedrijfsafwasautomaten voor kleuterscholen

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen die worden gesteld in kleuterscholen. Ze beschikken bijvoorbeeld over speciale programma's om ook kunststof serviesgoed snel en hygiënisch te reinigen.

Bedrijfsafwasautomaten voor scholen

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen die worden gesteld in scholen, bijvoorbeeld met zeer snelle programma's voor overtuigende resultaten tijdens piekuren.

Afwasautomaten voor agentschappen/bureaus

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in kantoorkeukens, bijvoorbeeld omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en door de korte programma's meerdere spoelbeurten per dag kunnen draaien.

Vaatwassers voor huishoudelijk gebruik

Deze vaatwassers voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.

Bedrijfsafwasautomaten voor werkplaatsen

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in werkplaatsen, bijvoorbeeld omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en door de korte programma's meerdere spoelbeurten per dag kunnen draaien.

Afwasautomaten voor zelfbedieningsrestaurants

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en omdat ze overtuigen tijdens piekuren.

Bedrijfsafwasautomaten voor sportclubs

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen in sportclubkantines, bijvoorbeeld omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en door de korte programma's meerdere spoelbeurten per dag kunnen draaien.

Bedrijfsafwasautomaten voor de offshore

Deze bedrijfsafwasautomaten voldoen exact aan de eisen die worden gesteld in de offshore. Deze bijzonder robuuste apparaten beschikken bijvoorbeeld over speciale elektro-aansluitingen en korte programma's.

Het tank-spoelsysteem voor de optimale werkstroom

Een bijzonder voordeel van bedrijfsafwasautomaten met tank-spoelstyeem is dat de machine permanent gebruiksklaar is, zodra de bedrijfstemperatuur is bereikt. Dit is mogelijk door het reinigingswater voortdurend op een temperatuur van 65°C te houden. Het resultaat zijn extreem korte programma's bij uitmuntende reinigingsresultaten.

Vrijstaande bedrijfsafwasautomaat

Voor vrijstaande opstelling, onafhankelijk van de bestaande ruimte in de keuken.

Ingebouwde bedrijfsafwasautomaat

Het front van de apparatuur, met uitzondering van het bedieningspaneel, kan met het frontdecor van de inbouwkeuken worden bekleed, voor een harmonieus keukendesign. De vereiste nisbreedte bedraagt 60 cm.

Volledig ingebouwde bedrijfsafwasautomaat

Het hele apparaat wordt voorzien van een front in het decor van uw keuken. Daardoor past het apparaat perfect bij het design van uw keuken. De vereiste nisbreedte bedraagt 60 cm.

Afzuigcapaciteit

Afhankelijk van de omstandigheden (stroomaansluiting en watertemperatuur) kunnen de aangegeven waarden variëren.

Geïntegreerde droging

Door de geïntegreerde droging bereikt u optimale droogresultaten zonder handmatig nadrogen. Afhankelijk van het apparaat wordt de droging ondersteund door de deur na afloop van het programma automatisch te openen (AutoOpen-droging): Op die manier kan vochtige lucht ontsnappen uit de spoelruimte.

Display met duidelijke tekst

Het overzichtelijke display toont in duidelijke letters eenvoudige instructies in de taal van de gebruiker.

Rekuitvoering

De apparaten zijn standaard uitgerust met rekken voor optimale reinigings- en droogresultaten. Deze rekken maken het apparaat bijzonder geschikt voor verschillende soorten serviesgoed en spoelsituaties.

Warmteterugwinning

Bespaart op bedrijfskosten: De terugwinning van het afwaswater levert een hoge energie-efficiëntie op.

Rekuitvoering naar eigen wens

Om te voldoen aan bijzondere eisen, worden deze apparaten standaard zonder rekken geleverd. De rekken die passen bij uw eisen kunt u gericht samenstellen uit het uitgebreide aanbod aan accessoires.

Programma's voor glas en bestek

Voor streeploze resultaten zonder handmatig napoetsen beschikken deze apparaten over speciale programma's voor glas en bestek. Deze programma's gebruiken gedemineraliseerd water voor de laatste spoeling.

Programma voor kunststof

Speciaal programma met een lagere spoeldruk en optimale droging voor kwetsbaar kunststof en licht serviesgoed.

Onderbouwbedrijfsafwasautomaat

De bedrijfsafwasautomaat kan zeer eenvoudig en mooi worden weggewerkt in een kleine keuken en onder het aanrechtblad worden geïnstalleerd. Bovendien kan het toestel indien nodig worden aangepast aan de hoogte van het aanrechtblad. De vereiste nisbreedte bedraagt 60 cm.

Integreerbare & voll. integr. afwasautomaat

De integreerbare en volledig integreerbare bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional worden zonder voorpanelen geleverd, zodat u ze perfect kunt inbouwen in uw eigen keuken. Hiervoor worden de bedrijfsafwasautomaten uitgerust met een passend front.

Perfect voor brandweer en hulpdiensten

Deze spoelmachines voldoen volkomen aan de eisen van de brandweer en hulpdiensten aangaande de behandeling van adembeschermingsuitrustingen. Door speciale beladingssystemen zijn ze de perfecte oplossing voor behandeling ter plaatse.

Opmerking

Het kan voorkomen dat het aantal spoelbeurten per dag verschilt. Let erop dat u ongeveer het maximale aantal opgeeft. Met deze maximale waarde is ook op de drukste dagen gegarandeerd dat het proces zonder problemen verloopt.

Dry+-drogen 

In slechts 8 extra minuten* droogt zelfs kunststof servies*. Bijna al het servies kan direct na afloop van het programma worden opgeruimd of direct weer worden gebruikt.
De droogtegraad van de vaat is afhankelijk van het materiaal en van de geometrie van de vaatwasser.De verlenging van de looptijd hangt van verschillende factoren af, bijvoorbeeld van de elektrische voeding en van het materiaal van de ingeladen vaat.De droogtegraad van de vaat is afhankelijk van het materiaal en van de geometrie van de vaatwasser.De verlenging van de looptijd hangt van verschillende factoren af, bijvoorbeeld van de elektrische voeding en van het materiaal van de ingeladen vaat.
De droogtegraad van de vaat is afhankelijk van het materiaal en van de geometrie van de vaatwasser.De verlenging van de looptijd hangt van verschillende factoren af, bijvoorbeeld van de elektrische voeding en van het materiaal van de ingeladen vaat.

Zonder drogen

Het servies wordt na afloop van het programma aan de lucht gedroogd of wordt handmatig gedroogd.

Aansluiting voor doseermodule van reinigingsmiddel

Gebruik vloeibare reinigingsmiddelen makkelijk en efficiënt met de optionele doseermodule.

Gepatenteerd zoutreservoir in de deur*

Ergonomisch comfort: vul het zoutreservoir in de deur eenvoudig bij, zonder rekken te verwijderen.
Europees patent EP 1 457 153 B1Europees patent EP 1 457 153 B1
Europees patent EP 1 457 153 B1

BrilliantLight*

Briljant zicht: de binnenruimte wordt verlicht met vier led-lampen, om in- en uitruimen te vergemakkelijken.
Europees patent EP 2 233 061 B1Europees patent EP 2 233 061 B1
Europees patent EP 2 233 061 B1

Gepatenteerde AutoOpen-droogondersteuning*

Streeploos drogen: na afloop van het afwasprogramma wordt de deur automatisch geopend.
Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4
Duits octrooi DE 102 007 008 950 B4

Bestekkorf

Zeer variabel: De bestekkorf kan uiterst flexibel op de voorste rij spijlen van het onderrek worden geplaatst.

Gepatenteerde 3D-besteklade*

Zeer flexibel: de unieke 3D-besteklade van Miele past zich aan alle omstandigheden aan.
Duits octrooi DE 102 008 062 761 B3Duits octrooi DE 102 008 062 761 B3
Duits octrooi DE 102 008 062 761 B3

Ingebouwde waterontharder

De ingebouwde waterontharder zorgt voor perfecte spoelresultaten en een optimale hardheid van het spoelwater.

Perfect GlassCare

Behoedzaam tot een perfecte glans: met Perfect GlassCare worden uw glazen grondig maar zeer behoedzaam gereinigd.

Kunststof korven op twee niveaus

Optioneel is het gebruik van de kunststof korven op 2 spoelniveaus.

Wasprogramma Hygiëne Vario TD

Zeker van hygiëne door thermische desinfectie met een naspoeltemperatuur van 93°C en een houdtijd van 10 minuten.

Aansluiting demiwater

Perfecte resultaten bij het wassen van glaswerk en bestek door de aparte aansluiting op demineralisatie.

Aansluiting voor doseermodule glansspoelmiddel

Gebruik voor vloeibare glansspoelmiddelen de optionele doseermodule.

Optimaal geplaatst

Met een breedte van slechts 46 cm kan de PG 8164 optimaal als glazenspoeler in een bar worden ingebouwd.

Perfecte integratie onder de bar

Dat ziet er mooi uit, dankzij de onderbouwvaatwasser.

Geïntegreerde omgekeerde osmose

De beste oplossing voor stralende glazen & glanzend bestek bij nauwe ruimtes, zoals bv. toonbanken.

Gepatenteerde 3D-besteklade+*

Extra flexibiliteit: een verlaagbaar middendeel met neerklapbare spijlen biedt ruimte voor groot bestek.
Duits octrooi DE102008062761B3
Europees octrooi EP2201887B1
Duits octrooi DE102008062761B3
Europees octrooi EP2201887B1
Duits octrooi DE102008062761B3
Europees octrooi EP2201887B1

WiFi Conn@ct

U kunt het toestel met behulp van een mobiel toestel comfortabel bedienen en controleren.

SmartStart

Praktisch: met deze functie start de machine vanzelf als het stroomtarief het voordeligst is.

FlexiTimer met EcoStart

Slim: met de functie EcoStart kiest de vaatwasser altijd automatisch het gunstigste stroomtarief voor u.

Spoelgoedspecifieke speciale programma's

Veilig omgaan met hoogwaardige uitrusting: de spoelprogramma's zijn perfect op het gevoelige spoelgoed afgestemd.

Automatische kapfunctie

Automatisch en moeiteloos: de kap sluit met een druk op de knop als het programma start en opent aan het einde. 
Resultaat van uw selectie

Topaanbeveling

Meer productkenmerken
Productkenmerken op basis van uw selectie
Niet aanwezige productkenmerken

Meer aanbevelingen:

Alle resultaten tonen

Meer resultaten tonen

PG 8055 U [MK SPEED]Onderbouwverswatervaatwasser

met korven/rekken, voor keukens in kantines, scholen en bakkerijen.

    PG 8055 U [MK SPEED]Onderbouwverswatervaatwasser

    met korven/rekken, voor keukens in kantines, scholen en bakkerijen.

       PG 8056 U [MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

       met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

          PG 8056 U [MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

          met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

             PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Onderbouwverswatervaatwasser

             met korven, voor verpleeg- en ziekenhuizen en KDV met hoge hygiënische eisen.

                PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                met korven, voor verpleeg- en ziekenhuizen en KDV met hoge hygiënische eisen.

                   PG 8058 U [OK BRILLIANT]Onderbouwverswatervaatwasser

                   zonder korven, voor het spoelen van glazen en bestek in bars en restaurants.

                      PG 8058 U [OK BRILLIANT]Onderbouwverswatervaatwasser

                      zonder korven, voor het spoelen van glazen en bestek in bars en restaurants.

                         PG 8055 U [MK SPEED]Onderbouwverswatervaatwasser

                         met korven/rekken, voor keukens in kantines, scholen en bakkerijen.

                            PG 8055 U [MK SPEED]Onderbouwverswatervaatwasser

                            met korven/rekken, voor keukens in kantines, scholen en bakkerijen.

                               PG 8056 U [MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                               met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                  PG 8056 U [MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                                  met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                     PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                                     met korven, voor verpleeg- en ziekenhuizen en KDV met hoge hygiënische eisen.

                                        PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                                        met korven, voor verpleeg- en ziekenhuizen en KDV met hoge hygiënische eisen.

                                           PG 8058 U [OK BRILLIANT]Onderbouwverswatervaatwasser

                                           zonder korven, voor het spoelen van glazen en bestek in bars en restaurants.

                                              PG 8058 U [OK BRILLIANT]Onderbouwverswatervaatwasser

                                              zonder korven, voor het spoelen van glazen en bestek in bars en restaurants.

                                                 PG 8164 [RO DOS BRILLIANT compact]Vaatwassers met tank-spoelsysteem

                                                 slechts 46 cm breed, met geïntegreerde reservoirs voor reinigingsmiddelen en omgekeerde-osmose-installatie.

                                                    PTD 701Vaatwassers met tank-spoelsysteem

                                                    slechts 46 cm breed - de glasspecialist.

                                                       PTD 701Vaatwassers met tank-spoelsysteem

                                                       slechts 46 cm breed - de glasspecialist.

                                                          PTD 701 [RO DOS]Vaatwassers met tank-spoelsysteem

                                                          slechts 46 cm breed, met geïntegreerde reservoirs voor reinigingsmiddelen en omgekeerde-osmose-installatie.

                                                             PTD 703 [WES]Vaatwassers met tank-spoelsysteem

                                                             met korte programma's voor hoge spoelsnelheden - incl. geïntegreerde ontharder.

                                                                PG 8096 U [DOS MK SPEEDair]Onderbouwverswatervaatwasser

                                                                met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                                                   PG 8056 U [DOS MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                                                                   met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                                                      PG 8056 U [DOS MK SPEEDplus]Onderbouwverswatervaatwasser

                                                                      met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                                                         PG 8096 U [DOS MK SPEEDair]Onderbouwverswatervaatwasser

                                                                         met korven/rekken, voor keukens in hotels, restaurants en cateringbedrijven.

                                                                            PFD 101Vrijstaande bedrijfsafwasautomaat

                                                                            voor grote hoeveelheden serviesgoed thuis en in bedrijfs- of spoelkeukens.

                                                                               PFD 101 iIngebouwde bedrijfsafwasautomaat

                                                                               voor grote hoeveelheden serviesgoed thuis en in bedrijfs- of spoelkeukens.

                                                                                  PFD 101 UOnderbouwbedrijfsafwasautomaat

                                                                                  voor grote hoeveelheden serviesgoed thuis en in bedrijfs- of spoelkeukens.

                                                                                     PFD 104 SCVi XXLVolledig geïntegreerde prof. vaatwasser XXL met 3D-MultiFlex-besteklade

                                                                                     voor grote hoeveelheden serviesgoed thuis en in bedrijfs- of spoelkeukens.

                                                                                        PFD 100 SmartBizVrijstaande bedrijfsafwasautomaat

                                                                                        voor toepassingen waarbij huishoudelijke vaatwassers niet volstaan. 

                                                                                           PTD 901Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                           met korte programma's voor grote hoeveelheden serviesgoed in de horeca.

                                                                                              PTD 901 [ECO]Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                              met warmteterugwinning uit lucht/waterafvoer voor efficiënte spoelresultaten.

                                                                                                 PTD 901 [DOS ECO]Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                                 met warmteterugwinning uit lucht- en waterafvoer - met geïntegreerde dosering.

                                                                                                    PTD 901 [WES DOS ECO]Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                                    met warmteterugwinning lucht/waterafvoer; geïntegreerde dosering en waterontharder.

                                                                                                       PTD 901 [LIFT DOS]Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                                       met automatische kapfunctie en geïntegreerde dosering.

                                                                                                          PTD 901 [LIFT ECO WES DOS]Doorschuifmodel vaatwasser met tankspoelsysteem

                                                                                                          met warmteterugwinning uit lucht- en waterafvoer en met automatische kapfunctie.

                                                                                                             *geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen incl. btw
                                                                                                             **alle prijzen incl. btw, excl. verzendkosten
                                                                                                             Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

                                                                                                             Let op!
                                                                                                             Alle gegeven antwoorden worden verwijderd.

                                                                                                             Wat wilt u doen?

                                                                                                             Let op!
                                                                                                             De wijzigingen die u hebt aangebracht aan de linkerkant worden verwijderd.

                                                                                                             Wat wilt u doen?