Nieuwigheden

Wassen

SmartBiz

De nieuwe instapklasse voor professionele wasbehandeling

De nieuwe wasmachines en warmtepompdrogers uit de serie SmartBiz zijn dé efficiënte oplossing voor tot wel 3 wasladingen per dag.

appWash betaalplatform

De digitale betaaloplossing voor de wasruimte

appWash, een innovatieve service van Miele Operations & Payment Solutions GmbH, verbindt uw gehele wasruimte met een digitaal all-in-one-platform. Of het nu gaat om een gebouw met meerdere families, een studentenhuis of iets anders, appWash garandeert optimaal gebruik van uw wasruimte. Voor u betekent dat: minder werk en maximale transparantie.

Meer informatie

De nieuwe Kleine Reuzen

In de compacte klasse tot 8 kg belading zijn de wasmachines en droogkasten van de reeks KLEINE REUZEN al decennia lang de bewezen nummer één. Met besturingen voor diverse gebruikersprofielen leveren ze in iedere branche snel perfecte resultaten.

Meer informatie

PT 8203 SL WP

De nieuwe SlimLine met warmtepompmodule

De SlimLine-droger PT 8203 SL WP met warmtepompmodule overtuigt met een tot 50 % lager energieverbruik in vergelijking met de Standard SlimLine-drogers.

Meer informatie

De nieuwe mangels PM 12

De nieuwe serie PM 12 legt de lat wat hoger in de compacte klasse, vanwege de beste ergonomie, het unieke bedieningsgemak, het perfecte wasresultaat, de exclusieve uitvoering en de overtuigende prestaties.

Meer informatie

PROHygiene

Hygiënische controle van wasmachines met behulp van bio-indicatoren

Door de ProHygiene-keuring van Miele wordt voldaan aan de richtlijnen van het RKI (Robert-Koch-instituut) en het VAH (Verbond voor toegepaste Hygiëne).

Meer informatie

Afwassen

De glans komt u tegemoet

Onze snelle, nieuwe vaatwassers met tankspoelsysteem

Moet alles tussen twee bestellingen door nog snel even schoon? Geen probleem met de nieuwe vaatwassers met tankspoelsysteem van Miele Professional. De innovatieve spoeltechniek overtuigt door de eersteklas spoelresultaten en de korte programma's, in een compacte glazenspoelmachine of in een grote afwasautomaat voor dienbladen. Overtuig u van de kracht van de nieuwe generatie!

Meer informatie

ProCare Shine

Omdat niemand onze afwasautomaat zo goed kent als wijzelf

Eindelijk! Met ProCare Shine geeft u uw spoelmachine wat hij verdient: de nieuwe reinigings- en glansspoelmiddelen van Miele Professional zijn perfect afgestemd op de hoogwaardige spoeltechniek – een innovatief systeem met een opmerkelijk zuinige dosering, eenvoudige bediening en hygiënische prestaties. Probeer het uit!

Meer informatie

Tandheelkundige, laboratorium- en medische techniek

Robotchirurgie

Het nieuwe behandelingssysteem ROBOTVARIO van Miele Professional bestaat uit een speciaal ontwikkeld inzetstuk, een aangepast programma en daarbij behorende proceschemie.

Meer informatie

NIEUW: trophon EPR

De toekomst van desinfectie van ultrasone sondes

De trophon EPR is een toestel dat speciaal is gemaakt voor het desinfecteren met een antibiotisch spectrum van ultrasone sondes.

Meer informatie