Restaurants

Oplossingen voor Restaurants

De perfecte apparatuur voor uw dagelijkse werk

Echt glanzende resultaten

Een onberispelijke reiniging moet in de horeca vanzelfsprekend zijn. De bedrijfsafwasautomaten en wasmachines van Miele Professional garanderen de beste resultaten tegen de laagste kosten. Snel en hygiënisch.
Bedrijfsafwasautomaten met een tankspoelsysteem werken zeer snel, zuinig en staan altijd gebruiksklaar. Korte programma's en een eenvoudige bediening zorgen voor een hoge doorstroming van het serviesgoed. Ze zijn de perfecte oplossing in het hotel- en restaurantwezen, waar het erom gaat snelle, grondige reinigingsresultaten te bereiken.
Schone tafellakens en servetten zijn belangrijke kenmerken voor een verzorgd restaurant. Optimale reiniging en een perfecte finish zijn de essentiële voorwaarden voor een overtuigende gastvrijheid in de horeca. Goed gekozen machinecapaciteiten leveren bovendien grote besparingen op.

Meer informatie over "De perfecte apparatuur voor uw dagelijkse werk"

Referenties

Comfort in groene tuin

In Rackmers Hof nodigen de comfortabele suites in elk jaargetijde uit tot een ontspannen en aangenaam verblijf. Op het eigen terras kan de gast bij een glas wijn in de zon met volle teugen genieten van de mooie groentetuin en de rust van het eilanddorp. Het gerenoveerde exterieur en de met nieuwbouw uitgebreide historische landgoed biedt de beste voorwaarden voor een weergaloze vakantie op het eiland Föhr.

Meer informatie over "Comfort in groene tuin"

Adembenemende coulissen

Een eigen vakantiewereld voor u alleen: Het aangename gevoel van een persoonlijke verzorging beleeft u in Ebner's Waldhof. Zo goed als grenzeloze vrijetijdsmogelijkheden bieden de eigen golfbaan met golfschool, het strand, de ligweide met zonneterras en de aantrekkelijke spa met wellness-, beauty- en fitnesstherapieën.

Meer informatie over "Adembenemende coulissen"

Een legende bij de Brandenburger Tor

Het Adlon biedt eersteklas kwaliteit in uitstraling en service. Het perfecte ontwerp en de decoraties van het pand en de buitenruimtes is even vanzelfsprekend als de professionele 24-uurs service en de op verzoek beschikbare privébutler. De culinaire wereld van het hotel biedt een exquise kookkunst, vanaf het exquisiete ontbijt en de eigen fijne patisserie tot aan de gourmetmaaltijden in restaurant Lorenz Adlon.

Meer informatie over "Een legende bij de Brandenburger Tor"
FR NL