Recepten

Van aal tot zuurkool, van zoet tot hartig, van eenvoudig tot ingewikkeld... Bijgerecht of hoofdgerecht, soep of dessert, lekker pittig of verleidelijk zoet - er zijn recepten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot diner, van tussendoortje tot feestmenu. Bij Miele vindt u de nodige inspiratie!

M.studio - stock.adobe.com

Klassieke gerechten

Hoe is de pizza ontstaan? Kun je Graved Laks ook zelf maken? Hoe is de waldorfsalade aan haar naam gekomen? Wat maakt de kleine Franse profiteroles zo bijzonder? En wat is het verschil tussen een verfijnde curryschotel en eenvoudig kerriepoeder? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de internationale klassieke gerechten waarover we in deze rubriek schrijven. Natuurlijk geven we ook de bijbehorende recepten.

Meer informatie
© Bram Debaenst

Koken met de combi-stoomoven

Combinatiegaren klinkt als iets heel nieuws. Nochtans is deze techniek al jaren erg populair in toprestaurants. Met de Miele combi-stoomoven haal je een fantastisch toestel in huis, waardoor je thuis kan koken als een sterrenchef.
De mogelijkheden van de combi-stoomoven zijn oneindig. Wij geven je hier alvast een voorsmaakje en helpen je graag op weg.

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet ons culinary team te contacteren op info@miele.be

Meer informatie
FR NL