Acties

Hieronder vindt u de acties die momenteel lopen. Mocht u in uw toestel een bon vinden voor een actie die hieronder niet vermeld wordt, geef dan gewoon de URL in die op de bon staat. Zo komt u meteen terecht bij de juiste actie.

Miele trakteert je op heerlijk Magnum ijs!

bij aankoop van een vrijstaande diepvriezer of koel-vriescombinatie

Bij aankoop van een Miele vrijstaande diepvriezer of koel-vriescombinatie tussen 1 juni en 31 augustus 2017 ontvang je voor 50 euro aankoopbonnen voor Magnum ijsjes.

Alles over deze actie

KMDA TwoinOne actie

Gratis kookpottenset en braadpan

Hebt u een KMDA kookplaat met geïntegreerde dampkap gekocht? Geef dan op onze actiepagina het serienummer van uw toestel in en de aankoopdatum. Daarna sturen wij u de iittala kookpottenset en de braadpan HUB 5001-M gratis toe.

Registreer hier uw toestel

Gratis 2 liter UltraColor wasmiddel

bij aankoop van de W1 SpeedCare

Schone was in amper 59 minuten. Dat kan met de Miele W1 SpeedCare met het programma QuickPowerWash. Nu met bon voor gratis 2 liter wasmiddel UltraColor.

Alle info vindt u hier

Gratis FlexiClips

bij aankoop van een Miele-oven

Hebt u een Miele-oven gekocht waarin een bon zit voor gratis FlexiClips? Geef dan de unieke code van de bon in en wij sturen u de FlexiClips gratis toe.

Vraag ze nu aan

Gratis iittala kookpottenset

bij aankoop van een dampkap met Con@ctivity 2.0

Hebt u een Miele dampkap met Con@ctivity 2.0 gekocht? Vul dan de code in die u vindt op de bon in uw toestel. Daarna sturen wij u gratis uw iittala kookpottenset op.

Vraag hier uw set aan

Gratis boek voor de vacuümlade

bij aankoop van een Miele-vacuümlade

Hebt u een vacuümlade van Miele gekocht? Vraag dan uw gratis boek aan met de code van de bon in uw toestel.

Gratis boek

Gratis kookboek combi-stomen

bij aankoop van een combi-stoomoven

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag hier uw boek aan

2 kg Miele-koffie en een koffiekan gratis

bij aankoop van een Miele CM6 Black Edition

Hebt u een Miele CM6 Black Edition gekocht? Geef dan uw unieke code in en u krijgt van ons gratis 2 kg Miele-koffie en een koffiekan.

Nu aanvragen

Drie Miele-geurflacons ter waarde van 33 euro

bij aankoop van een T1 Active droogkast TCE 530 WP

Proficiat met de aankoop van uw T1 Active droogkast van Miele! Bestel nu uw 3 gratis geurflacons met de code op de bon in uw toestel en betaal geen transportkosten.

Geef uw code in

Miele-afwastabletten ter waarde van 99,75 euro cadeau!

bij aankoop van een vaatwasser uit de G6600 EcoFlex-serie

Bij aankoop van een vaatwasser uit de G6600 EcoFlex-serie krijgt u een bon om 1 jaar gratis afwastabletten aan te vragen. Het eerste pakket met 20 UltraTabs Multi zit in uw toestel. Als u de code van uw bon ingeeft op onze website, ontvangt u een pakket met 14 verpakkingen UltraTabs Multi extra.

Geef hier uw code in

Cadeaupakket

bij aankoop van een Miele FashionMaster

Hebt u bij een demonstratie van de Miele FashionMaster een bon gekregen en binnen de 2 maanden een FashionMaster gekocht? Dan kunt u nu uw gratis welkompakket aanvragen, bestaande uit een hoes en 2 pakjes ontkalkingstabletten.

Vraag hier uw pakket aan

Setactie keukentoestellen

tot 1.200 euro voordeel op keukentoestellen

Alle info over onze nieuwe setactie voor keukentoestellen. U kreeg tussen de 300 en 500 euro van uw verdeler en krijgt andere voordelen via Miele.

Alle info over de setactie 2017

De perfecte koffie

met Miele en illy

Bent u de trotse eigenaar van een vrijstaande Miele koffieautomaat en hebt u recht op een gratis blik illy koffie? Dan kan u op de volgende pagina uw gratis blik illy aanvragen.

Gratis blik illy koffie aanvragen

Gratis stoomkookboek

bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop.

Vraag uw kookboek aan

Gratis kookboek voor lagetemperatuurgaren

bij aankoop van een culinaire lade

Om met uw culinaire lade de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij voor u een kookboek gemaakt. U kunt dit met de unieke code van de bon aanvragen via onze webshop. Binnenkort kunt u koken op lage temperatuur als de beste!

Vraag uw boek nu aan

Miele Home Program

Alle informatie over het gebruik en de reiniging van uw Miele-toestellen bij u thuis

Voor deze service betaalt u een vast bedrag voor een bezoek van 2 uur. Of bij aankoop van een Miele inbouwstoomoven of steamer krijgt u het Home Program gratis.

Meer info over het Home Program Vraag hier een afspraak aan voor het Miele Home Program

Gratis gourmetbraadpan

bij aankoop van een CulinArt-oven

Hebt u een Miele CulinArt-oven gekocht? Geef dan de code in van de bon die bij uw toestel zat om uw gratis gourmetbraadpan te ontvangen.

Vraag uw gourmetpan aan

Voor 6 maanden gratis wasmiddel

bij aankoop van een W1 wasmachine

Koop een W1 wasmachine met TwinDos en Miele schenkt u voor een half jaar gratis UltraPhase wasmiddelen, via de bon in uw toestel!

Geef uw code in