Acties

Hieronder vindt u de acties die momenteel lopen. Mocht u in uw toestel een bon vinden voor een actie die hieronder niet vermeld wordt, geef dan gewoon de URL in die op de bon staat. Zo komt u meteen terecht bij de juiste actie.

Wasmachines/Droogkasten

50 of 100 euro terugbetaald

op een Miele-wasmachine of -droogkast via Coolblue.be

Koop een geselecteerde Miele-wasmachine of -droogkast via Coolblue.be tussen 21 september en 18 oktober 2020, plaats een review op Coolblue.be en wij betalen 50 of 100 euro terug.

Alle info

Tot 100 euro terugbetaald

bij aankoop van een geselecteerde wasmachine of droogkast

Koop een geselecteerde Miele-wasmachine tussen 1 en 31 augustus 2020 en wij betalen 50 of 100 euro terug.

Alle info

150 euro terugbetaald

bij aankoop van een geselecteerde TwinDos-wasmachine

Koop een geselecteerde Miele TwinDos-wasmachine tussen 25 mei en 31 augustus 2020 en wij betalen 150 euro terug.

Alle info over deze promotie

Voor 6 maanden gratis wasmiddel

bij aankoop van een W1 wasmachine met TwinDos

Koop een W1 wasmachine met TwinDos en Miele schenkt u voor een half jaar gratis UltraPhase wasmiddelen, via de bon in uw toestel!

Meer info over TwinDos Geef uw code in

Miele-wasmiddelen met korting

bij aankoop van een W1 wasmachine zonder TwinDos

Hebt u een bon gevonden in uw Miele W1 zonder TwinDos voor wasmiddelen? Vul dan de code in die u vindt op deze bon. Daarna sturen wij u gratis uw wasmiddelen op.

Vraag hier uw wasmiddelen aan

Gratis Blizzard CX1 Red stofzuiger

bij aankoop van een Miele SmartBiz wasmachine PWM 300 en een Miele SmartBiz droogkast PDR 300HP

Hebt u een Miele SmartBiz wasmachine PWM 300 en een Miele SmartBiz droogkast PDR 300HP gekocht? Dan krijgt u van ons een gratis stofzuiger Blizzard CX1 Red. Geef de serienummers van beide toestellen in en laad uw factuur op. Deze actie is geldig van 1 maart tot en met 31 december 2020.

Geef hier de serienummers in

Drie Miele-geurflacons ter waarde van 33 euro

bij aankoop van een T1 Active droogkast TCE 530 WP

Proficiat met de aankoop van uw T1 Active droogkast van Miele! Bestel nu uw 3 gratis geurflacons met de code op de bon in uw toestel en betaal geen transportkosten.

Geef uw code in

Tweede geurflacon gratis

bij aankoop van een droogkast met 2 geurflacons

Heb je een Miele-droogkast met 2 geurflacons gekocht? Vul dan de code in van de bon in je toestel, kies je favoriete geur en wij bezorgen je 1 geurflacon gratis.

Alle info vind je hier

Stofzuigers

50 euro terugbetaald

bij aankoop van een Miele Triflex

Koop een Miele Triflex snoerloze steelstofzuiger tussen 1 augustus en 30 september 2020 en wij betalen 50 euro terug.

Alle info

Miele Triflex 60 dagen op proef

Niet tevreden, geld terug

Heb je tussen 1 augustus en 31 december 2020 een Miele Triflex snoerloze steelstofzuiger gekocht? Ben je toch niet tevreden en wil je het graag retourneren? Dat kan! Je stuurt de Triflex binnen de 60 dagen na aankoopdatum terug en wij vergoeden je de aankoopprijs.

Alle info

Gratis Miele-stofzakken

voor je nieuwe Miele-stofzuiger

In een aantal Miele-stofzuigers zit een bon om gratis stofzakken aan te vragen. Je kunt kiezen tussen 1 gratis pak of een maxipack met extra korting.

Vraag je stofzakken aan

Vaatwassers

Tot 150 euro terugbetaald

bij aankoop van een geselecteerde AutoDos-vaatwasser

Koop een geselecteerde Miele AutoDos-vaatwasser tussen 25 mei en 31 juli 2020 en wij betalen tot 150 euro terug. Aanvraagperiode verlengd tot 31 oktober.

Alle info

6 x gratis PowerDisk

bij aankoop van een vaatwasser met AutoDos

Ervaar het briljante resultaat van de PowerDisk: de nieuwste innovatie van Miele. Geef de code van de bon bij uw toestel in en u ontvangt 6 gratis PowerDisks voor in het AutoDos-doseersysteem van uw nieuwe vaatwasser.

Geef hier de code in

Miele-afwastabletten cadeau!

bij aankoop van een vaatwasser

Geef de code in van de bon die bij uw vaatwasser zat. Daarna kiest u ofwel 1 gratis doos met 20 UltraTabs Multi ofwel 180 tabs met 30% korting (u betaalt 40 euro).

Geef hier uw code in

Keuken-
toestellen

Setactie 2020

Ontvang tot €1250 voordeel bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele-inbouwtoestellen, geldig vanaf 1 mei tot en met 31 december 2020.

Alles over deze promotie

Gratis kookworkshop

bij aankoop van een inbouwstoomoven

Geniet van een gratis kookworkshop bij aankoop van een Miele-inbouwstoomoven. Bij uw toestel vindt u een unieke code, die u ingeeft bij het boeken van een workshop. Actie geldig tot en met 31/12/2020.

Alle info over het aanvragen van een gratis kookworkshop

Gratis Miele Home Program

bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven

Bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven, ontvangt u een gratis Miele Home Program! Wij komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-toestellen. Deze service passen we individueel aan uw wensen aan. Geef hiervoor het serienummer van uw stoomoven in en laad de factuur met 5 toestellen op. Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 tot en met 31/12/2020 bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven.

Vraag hier uw Home Program aan

Gratis Magnetik-set van Le Creuset

bij aankoop van een FullSurface-kookplaat

Bij aankoop van een Miele FullSurface-kookvlak, ontvangt u een Le Creuset Magnetik-set van 3 steelpannen met deksels t.w.v. € 369. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 t.e.m. 31/12/2020.

Vraag hier uw set aan

Gratis Le Creuset bakset

bij aankoop van een Miele DGC-oven

Gratis accessoires-set van Le Creuset bij aankoop van een combi-stoomoven. Zet uw oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig tot en met 31/12/2020.

Vraag de set aan

Gratis braadpan

bij aankoop van een Miele-oven H 2567

Hebt u een Miele H 2567 oven gekocht met een bon voor een gratis braadpan? Kies dan een gratis HUB 5000-M of betaal slechts 60 euro voor een HUB 5001-M (ook geschikt voor inductie).

Vraag ze nu aan

Gratis kookboek DGC XXL

bij aankoop van een Generatie 7000 DGC XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven XXL de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag het boek aan

Gratis stoomkookboek

bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop.

Vraag uw kookboek aan

Gratis kookboek Dialog Oven

bij aankoop van een Miele Dialog Oven

Hebt u een bon voor een gratis exclusief kookboek voor uw Dialog Oven? Geef de unieke code van uw bon in en wij sturen het boek naar u op.

Vraag hier uw boek aan

Gratis kookboek sous-vide koken

bij aankoop van een Generatie 7000 vacuümlade

Hebt u een Miele vacuümlade gekocht met een bon in voor een gratis kookboek? Vraag dan snel het boek aan.

Gratis boek aanvragen

Gratis kookboek voor lagetemperatuurgaren

bij aankoop van een culinaire lade

Om met uw culinaire lade de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij voor u een kookboek gemaakt. U kunt dit met de unieke code van de bon aanvragen via onze webshop. Binnenkort kunt u koken op lage temperatuur als de beste!

Vraag uw boek nu aan

Koffie-
automaten

2 kg Miele-koffie en een koffiekan gratis

bij aankoop van een Miele CM5 of CM6

Hebt u een Miele CM5 of CM6 gekocht? Geef dan de unieke code van de bijgeleverde bon in en u krijgt van ons gratis 2 kg Miele-koffie en een koffiekan.

Nu aanvragen