Acties

Hieronder vindt u de acties die momenteel lopen. Mocht u in uw toestel een bon vinden voor een actie die hieronder niet vermeld wordt, geef dan gewoon de URL in die op de bon staat. Zo komt u meteen terecht bij de juiste actie.

Niet tevreden, geld terug

Heb je tussen 1 april en 31 december 2019 een toestel uit de reeks '120 jaar Miele' gekocht? Ben je toch niet tevreden en wil je het graag retourneren? Dat kan! Stuur het product terug binnen de 120 dagen na aankoopdatum en wij vergoeden je de aankoopprijs.

Alle info vind je hier

Batibouwactie 2019

Ontvang tot 10% voordeel op keukentoestellen bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele inbouwtoestellen tussen 21 februari en 31 mei 2019.

Alles over deze promotie

Wonderbox voucher ter waarde van 120 euro

bij aankoop van een wasmachine met TwinDos en/of PowerWash

Koop tussen 25 februari en 31 mei 2019 een Miele-wasmachine met TwinDos en/of PowerWash en je ontvangt een Wonderbox voucher ter waarde van 120 euro.

Alles over deze actie

Miele Home Program of kookworkshop gratis

bij aankoop van een stoomoven of steamer tussen 01/02/2019 en 31/07/2019

U ontvangt een voucher die u kan inruilen voor een gratis inspirerende kookworkshop voor 1 persoon of een Miele Home Program bij aankoop van een inbouwstoomoven of steamer. De bon wordt meegeleverd via uw inbouwstoomoven of steamer.

Alle info over het aanvragen van een gratis kookworkshop Vraag hier een afspraak aan voor het Miele Home Program

3 kg gratis Miele-koffie

bij aankoop van een vrijstaande koffieautomaat

Koop tussen 1 april en 30 juni 2019 een vrijstaande Miele koffieautomaat CM5, CM6 of CM7 en je krijgt gratis 3 kg Miele-koffie.

Alle info

Life Beyond Ordinary

Ontdek de nieuwe Miele-campagne!

Lees meer

Tweede geurflacon gratis

bij aankoop van een droogkast met 2 geurflacons

Heb je een Miele-droogkast met 2 geurflacons gekocht? Vul dan de code in van de bon in je toestel, kies je favoriete geur en wij bezorgen je 1 geurflacon gratis.

Alle info vind je hier

Gratis FlexiClips

bij aankoop van een Miele-oven

Hebt u een Miele-oven H 2566 BP of H 2666 BP gekocht waarin een bon zit voor gratis FlexiClips? Geef dan de unieke code van de bon in en wij sturen u de FlexiClips gratis toe.

Vraag ze nu aan

Miele-wasmiddelen met korting

bij aankoop van een W1 wasmachine zonder TwinDos

Hebt u een bon gevonden in uw Miele W1 zonder TwinDos voor wasmiddelen? Vul dan de code in die u vindt op deze bon. Daarna sturen wij u gratis uw wasmiddelen op.

Vraag hier uw wasmiddelen aan

Gratis kookboek combi-stomen

bij aankoop van een combi-stoomoven

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag hier uw boek aan

2 kg Miele-koffie en een koffiekan gratis

bij aankoop van een Miele CM6 Black Edition

Hebt u een Miele CM6 Black Edition gekocht? Geef dan uw unieke code in en u krijgt van ons gratis 2 kg Miele-koffie en een koffiekan.

Nu aanvragen

Drie Miele-geurflacons ter waarde van 33 euro

bij aankoop van een T1 Active droogkast TCE 530 WP

Proficiat met de aankoop van uw T1 Active droogkast van Miele! Bestel nu uw 3 gratis geurflacons met de code op de bon in uw toestel en betaal geen transportkosten.

Geef uw code in

Miele-afwastabletten cadeau!

bij aankoop van een vaatwasser uit de G6600 EcoFlex-serie

Geef de code in van de bon die bij uw vaatwasser zat. Daarna kiest u ofwel 1 gratis doos met 20 UltraTabs Multi ofwel 180 tabs met 30% korting (u betaalt 40 euro).

Geef hier uw code in

Gratis stoomkookboek

bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop.

Vraag uw kookboek aan

Voor 6 maanden gratis wasmiddel

bij aankoop van een W1 wasmachine met TwinDos

Koop een W1 wasmachine met TwinDos en Miele schenkt u voor een half jaar gratis UltraPhase wasmiddelen, via de bon in uw toestel!

Meer info over TwinDos Geef uw code in