Acties

Hieronder vindt u de acties die momenteel lopen. Mocht u in uw toestel een bon vinden voor een actie die hieronder niet vermeld wordt, geef dan gewoon de URL in die op de bon staat. Zo komt u meteen terecht bij de juiste actie.

50 euro terugbetaald

bij aankoop van een geselecteerde wasmachine of droogkast

Koop een geselecteerde Miele-wasmachine of -droogkast tussen 3 en 31 januari 2020. Vul het online-registratieformulier in voor 29 februari 2020 en wij betalen 50 euro terug.

Alle info

100 euro terugbetaald

bij aankoop van een geselecteerde wasmachine

Koop een geselecteerde Miele-wasmachine tussen 3 en 31 januari 2020. Vul het online-registratieformulier in voor 29 februari 2020 en wij betalen 100 euro terug.

Alle info

Niet tevreden, geld terug

Heb je tussen 1 april en 31 december 2019 een toestel uit de reeks '120 jaar Miele' gekocht? Ben je toch niet tevreden en wil je het graag retourneren? Dat kan! Stuur het product terug binnen de 120 dagen na aankoopdatum en wij vergoeden je de aankoopprijs.

Alle info vind je hier

Gratis Le Creuset bakset

bij aankoop van een Miele DGC-oven

Heb je een Miele combi-ovenstoomoven gekocht met een bon voor een gratis bakset van Le Creuset? Vul dan de unieke code van de bon in, registreer je of meld je aan als bestaande klant en wij sturen de set naar je op.

Vraag de set aan

6 x gratis PowerDisk

bij aankoop van een vaatwasser met AutoDos

Ervaar het briljante resultaat van de PowerDisk: de nieuwste innovatie van Miele. Geef de code van de bon bij uw toestel in en u ontvangt 6 gratis PowerDisks voor in het AutoDos-doseersysteem van uw vaatwasser.

Geef hier de code in

Solden

op een selectie Miele-toestellen

Allemaal de bekende topkwaliteit van Miele, nu met een stevige korting.

Al onze soldenmodellen

Gratis Miele-stofzakken

voor je nieuwe Miele-stofzuiger

In een aantal Miele-stofzuigers zit een bon om gratis stofzakken aan te vragen. Je kunt kiezen tussen 1 gratis pak of een maxipack met extra korting.

Vraag je stofzakken aan

Setactie 2019

Ontvang tot €1000 voordeel bij aankoop van je Miele-inbouwtoestellen, geldig van 1 juni 2019 tot en met 31 januari 2020.

Alles over deze promotie

Miele Home Program of kookworkshop gratis

bij aankoop van een stoomoven of steamer tussen 01/02/2019 en 31/01/2020

U ontvangt een voucher die u kan inruilen voor een gratis inspirerende kookworkshop voor 1 persoon of een Miele Home Program bij aankoop van een inbouwstoomoven of steamer. De bon wordt meegeleverd via uw inbouwstoomoven of steamer.

Alle info over het aanvragen van een gratis kookworkshop Vraag hier een afspraak aan voor het Miele Home Program

Miele-wasmiddelen met korting

bij aankoop van een W1 wasmachine zonder TwinDos

Hebt u een bon gevonden in uw Miele W1 zonder TwinDos voor wasmiddelen? Vul dan de code in die u vindt op deze bon. Daarna sturen wij u gratis uw wasmiddelen op.

Vraag hier uw wasmiddelen aan

3 kg gratis Miele koffie

bij aankoop van een CM vrijstaande koffieautomaat

Koop tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020 een vrijstaande Miele-koffieautomaat CM5, CM6 of CM7 en je krijgt gratis 3 kg Miele-koffie.

Alle info

Tot 75 euro terugbetaald

bij aankoop van een Miele robotstofzuiger Scout RX

Koop een Miele robotstofzuiger Scout RX1 of Scout RX2 tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020. Voor een Scout RX1 betalen we 50 euro terug, voor een Scout RX2 75 euro.

Vraag uw 50 of 75 euro aan

Gratis kookboek DGC XL

bij aankoop van een Generatie 7000 DGC XL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven XL de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag het boek aan

Gratis kookboek DGC XXL

bij aankoop van een Generatie 7000 DGC XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven XXL de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag het boek aan

Gratis kookboek voor lagetemperatuurgaren

bij aankoop van een culinaire lade

Om met uw culinaire lade de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij voor u een kookboek gemaakt. U kunt dit met de unieke code van de bon aanvragen via onze webshop. Binnenkort kunt u koken op lage temperatuur als de beste!

Vraag uw boek nu aan

Gratis kookboek sous-vide koken

bij aankoop van een Generatie 7000 vacuümlade

Hebt u een Miele vacuümlade gekocht met een bon in voor een gratis kookboek? Vraag dan snel het boek aan.

Gratis boek aanvragen

Gratis kookboek Dialog Oven

bij aankoop van een Miele Dialog Oven

Hebt u een bon voor een gratis exclusief kookboek voor uw Dialog Oven? Geef de unieke code van uw bon in en wij sturen het boek naar u op.

Vraag hier uw boek aan

Gratis stoomkookboek

bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop.

Vraag uw kookboek aan

Gratis braadpan

bij aankoop van een Miele-oven H 2567

Hebt u een Miele H 2567 oven gekocht met een bon voor een gratis braadpan? Kies dan een gratis HUB 5000-M of betaal slechts 60 euro voor een HUB 5001-M (ook geschikt voor inductie).

Vraag ze nu aan

2 kg Miele-koffie en een koffiekan gratis

bij aankoop van een Miele CM6 Black Edition

Hebt u een Miele CM6 Black Edition gekocht? Geef dan uw unieke code in en u krijgt van ons gratis 2 kg Miele-koffie en een koffiekan.

Nu aanvragen

Tweede geurflacon gratis

bij aankoop van een droogkast met 2 geurflacons

Heb je een Miele-droogkast met 2 geurflacons gekocht? Vul dan de code in van de bon in je toestel, kies je favoriete geur en wij bezorgen je 1 geurflacon gratis.

Alle info vind je hier

Drie Miele-geurflacons ter waarde van 33 euro

bij aankoop van een T1 Active droogkast TCE 530 WP

Proficiat met de aankoop van uw T1 Active droogkast van Miele! Bestel nu uw 3 gratis geurflacons met de code op de bon in uw toestel en betaal geen transportkosten.

Geef uw code in

Miele-afwastabletten cadeau!

bij aankoop van een vaatwasser uit de G6600 EcoFlex-serie

Geef de code in van de bon die bij uw vaatwasser zat. Daarna kiest u ofwel 1 gratis doos met 20 UltraTabs Multi ofwel 180 tabs met 30% korting (u betaalt 40 euro).

Geef hier uw code in

Voor 6 maanden gratis wasmiddel

bij aankoop van een W1 wasmachine met TwinDos

Koop een W1 wasmachine met TwinDos en Miele schenkt u voor een half jaar gratis UltraPhase wasmiddelen, via de bon in uw toestel!

Meer info over TwinDos Geef uw code in