Miele presenteert de Generatie 7000 keukentoestellen

Generation 7000: Miele lanceert gloednieuw assortiment inbouwtoestellen in wereldprimeur op Batibouw

Met Generation 7000 vernieuwt Miele zijn volledige assortiment inbouwtoestellen. Wat looks betreft, past Generation 7000 met zijn nieuwe designlijnen perfect in zo goed als elk interieur. De nieuwe Miele-toestellen helpen de gebruiker ook om heel eenvoudig culinaire toppers op tafel te toveren. Met Generation 7000 brengt Miele wereldwijd zo'n 3.000 modellen op de markt. Het nieuwe assortiment kan besteld worden vanaf mei 2019.

Eens het design vastligt, kan de gebruiker zo goed als alle machines uit dezelfde designlijn met elkaar combineren. Dat geldt trouwens ook voor gebruik en bediening: "Generation 7000-toestellen gidsen onze klanten door het kookproces. De bediening is intuïtief en de processen verlopen vlot en natuurlijk", zegt Andreas Enslin, hoofdontwerper bij Miele. "Dat grote gebruiksgemak biedt meer ruimte voor creativiteit." De intuïtieve bediening wordt eveneens ondersteund door MotionReact. Waar nodig kunnen Miele-toestellen de volgende handelingen van de gebruiker voorspellen en bijvoorbeeld automatisch inschakelen wanneer de gebruiker dichterbij komt, de ovenverlichting aansteken of de melding aan het einde van een programma stopzetten.

TasteControl, 's werelds eerste technologie die voorkomt dat eten overgaar wordt
TasteControl voorkomt dat eten overgaar wordt door de oven snel te laten afkoelen wanneer een programma ten einde is. De bereiding stopt op exact het juiste moment. Het eten blijft dus niet voortgaren door de warmte in de oven en verliest ook geen vocht meer.

Het oog van de oven: camera stuurt foto naar smartphone
Om de best mogelijke resultaten te boeken, komt een camera die in real-time beelden naar je smartphone doorstuurt erg van pas. Zo kan de gebruiker de temperatuur en bereidingstijd aanpassen via zijn mobiel toestel.

"Met wereldwijd zo'n 3.000 nieuwe modellen uit 15 productgroepen, afkomstig van 10 Miele-fabrieken is dit de grootste productlancering in de geschiedenis van ons bedrijf", zegt Gernot Trettenbrein, directeur huishoudtoestellen bij de Miele Group. "Generation 7000 onderscheidt zich door fascinerende innovaties die koken net dat tikkeltje eenvoudiger en veiliger maken."

 

In dialoog met voeding: Miele onthult een revolutionaire nieuwe kookmethode

Eén ding mag duidelijk zijn met de lancering van de Dialog-oven: met dit toestel tilt Miele elk kookavontuur naar een hoger niveau. Voor het eerst wordt gebruikgemaakt van een technologie waarbij elektromagnetische golven op een intelligente manier reageren op de textuur van het voedsel. Bovendien kunnen tal van verse ingrediënten voor een volledige maaltijd perfect samen op één bakplaat de oven in en alles is op precies hetzelfde moment gaar – en dat 70% sneller dan met conventionele kookmethodes.

De Dialog Oven is nu ook verkrijgbaar in het typische design van de inbouwtoestellen uit de gloednieuwe Generation 7000-reeks die op Batibouw in wereldpremière voorgesteld worden. Er is keuze uit PureLine- en VitroLine-design in roestvrij staal, Graphite Grey, Obsidian Black en Brilliant White.

Het onmogelijke mogelijk maken met M Chef-technologie
De Dialog-oven geeft een nieuwe dimensie aan koken, ook al ziet hij eruit als een doorsnee oven. Dit is te danken aan de M Chef-technologie van Miele, waarbij eten wordt blootgesteld aan elektromagnetische golven die hitte opwekken en zo het gaarproces in gang zetten. Met M Chef wordt eten 'volumetrisch' gegaard en dat levert nog een voordeel op: een filet komt bijvoorbeeld helemaal gelijkmatig roze uit de oven. In een doorsnee oven is dat veel moeilijker, omdat hitte altijd van buiten naar binnen door het vlees dringt.

Miele@mobile app stuurt instellingen rechtstreeks naar Dialog-oven

Dankzij de verbindingsmogelijkheden van de Dialog-oven hebt u altijd inspiratie voor en plezier in het koken. De receptfunctie van de Miele@mobile app biedt u dan ook de kans om te experimenteren met nieuwe ideetjes. Bovendien krijgt u keuze uit verschillende automatische programma's die specifiek voor de Dialog-oven ontwikkeld werden. Naast kookfilmpjes en boodschappenlijstjes vindt u in de app ook de bereidingsinstellingen van de automatische programma's, die u rechtstreeks naar de oven kunt sturen.

De Dialog-oven richt zich op ambitieuze hobbykoks, maar weet ook professionele chef-koks te verleiden. De prijs zal schommelen rond de € 7.990 (RRP).

De autonome G 7000-vaatwasmachine van Miele

Dankzij de nieuwe vaatwasmachines van Miele met AutoDos en geïntegreerde PowerDisk is de vaat doen makkelijker dan ooit. Dit unieke systeem geeft automatisch afwasmiddel vrij en gebruikt daarvoor specifiek ontwikkelde poederkorrels. De nieuwe vaatwasmachines zijn via een app op een mobiel toestel te bedienen en te programmeren. De manden en bestekhouder werden nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

PowerDisk maakt grondig en zacht schoon
De PowerDisk geeft bij elke omwenteling een bepaalde hoeveelheid specifiek ontwikkelde poederkorrels vrij, afgestemd op het wasprogramma. In het 'Automatic'-programma meet een sensor hoe vuil de vaat is en wordt de hoeveelheid afwasmiddel daarop afgestemd (AutoDos). In de modus 'Normal 60 °C' bevat een PowerDisk voldoende afwasmiddel voor twintig cycli, goed voor zowat één maand in een gemiddeld huishouden.

Handig programmeren met de app
Alle G 7000-modellen met AutoDos beschikken over wifi connectiviteit en kunnen via de Miele@Mobile-app worden bediend. Zo kan de gebruiker zijn G 7000 via zijn smartphone aan- en uitzetten, programma's opstarten, opties kiezen, het afwasmiddelpeil controleren (met automatische herinnering) en zelfs afwasmiddel online bestellen.

De nieuwe AutoStart-functie, belooft nog meer gemak op drukke dagen. Zo kan u de vaatwasmachine altijd op hetzelfde moment laten beginnen, of kan u beginmomenten instellen of zelfs verschillende reinigingscycli plannen. Als de deur van het toestel tussen twee cycli niet geopend wordt, start het programma gewoon niet op. Alle programmeeropties zijn beschikbaar in de Miele@mobile app.

M Touch voor volledig ingebouwde modellen
Voor de allereerste keer gebruikt Miele een M Touch-kleurendisplay waarmee u inbouwtoestellen op dezelfde manier bedient als uw smartphone. Symbolen, tekst en een intuïtieve interface waarmee u kunt tikken, slepen en 'swipen' zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Dit systeem vindt u enkel bij Miele.

Nog meer laadruimte
Het laadvermogen van de vaatwasmachines van Miele is voortaan nog groter, voor nog meer reinigingskracht en aanpassingsmogelijkheden.
 

Uitmuntende koffie, onderhoud zonder moeite

Miele laat u nog meer van uw kopje koffie genieten dankzij de inbouwkoffiemachines van Generation 7000. Het topmodel CVA 7845 biedt plaats aan drie verschillende soorten koffiebonen, zet elk kopje koffie zonder de koffiesoorten met elkaar te mengen en ontkalkt zichzelf automatisch. Ook is melkresten verwijderen of het koffiezetgedeelte ontvetten verleden tijd. Dankzij het gloednieuwe design zijn deze koffiemachines bovendien nog stiller dan hun voorgangers. Tot slot biedt Miele ook exclusieve functies aan, zoals een sensor die de tuit afstemt op de hoogte van het kopje en prestatiemodi met de voorkeursinstellingen van de gebruiker.

Met deze koffiemachine bereidt u 25 verschillende specialiteiten, waaronder ook thee, op een ideale temperatuur. De drie bonenreservoirs (300 g en 2 x 150 g) doen hun ding wanneer u een specifiek drankje wenst: een grote kop zwarte koffie vraagt bijvoorbeeld om een sterke espresso, terwijl een caffè americano eerder baat heeft bij een mildere koffiesoort. Met de Miele Black Edition brengt het bedrijf vier luxeblends op de markt: Café Crema, Espresso, Decaf en een All-for-One allrounder. Om ervoor te zorgen dat de koffiesoorten niet met elkaar gemengd worden, is de koffiemolen zo ontworpen en geplaatst dat alleen versgemalen koffie in het koffiezetgedeelte terechtkomt (AromaticSystemFresh).

Altijd een uitmuntend resultaat
Voor een persoonlijke toets kunnen de koffiemachines van Miele maar liefst tien gebruikersprofielen aan. Afhankelijk van de gewenste bonen en het gekozen drankje kunnen verschillende instellingen de smaak sterk beïnvloeden: de fijnheid van de koffie, de hoeveelheid, de temperatuur, de behandeling vooraf.
De CVA 7845 beschikt over vier prestatiemodi. In party modus kan het toestel ononderbroken gebruikt worden. Ecomodus is het standaardprogramma voor een zo laag mogelijk energieverbruik. In baristamodus ligt de focus op betere extractietijden voor koffie en een perfect schuimlaagje voor elk kopje espresso. In lattemodus worden koffiedrankjes met melk, nóg sneller opgewarmd.

Het echte genot zit hem vooral in het feit dat de vervelende klusjes die bij een koffiemachine horen u voortaan bespaard blijven. Zo is er AutoDescale, een automatische ontkalkingsfunctie die voor het eerst in de vorm van een patroon beschikbaar is voor de beste aanrechtmodellen.

Ook regelmatig melkresten verwijderen en het koffiezetgedeelte ontvetten behoort tot het verleden, want de AutoClean-functie doet dat voor u. AutoClean en AutoDescale zijn exclusieve, gepatenteerde functies van Miele.

Instellingen wijzigen met een smartphone
Met de Miele@mobile app zet u uw machine volledig naar uw hand, bijvoorbeeld door de koffiezetparameters aan te passen. De machine aanzetten, een bereiding starten of gewoon de onderhoudsstatus van het toestel controleren: alles kan via de app. Uiteraard kunt u via de app ook detergent, ontkalkingsmiddel en exclusieve koffieblends bestellen in de webshop van Miele.

 

Extreem flexibel en intuïtief: de nieuwe inductiekookplaten van Miele

Hoeveel potten en pannen gaat u gebruiken, hoe groot mogen ze zijn en hoe schikt u ze het best op uw kookplaat? Het antwoord op dit soort vragen hangt sterk af van het recept, van het aantal porties ... en vaak ook van persoonlijke voorkeuren. Koken doet u nooit hetzelfde, maar door hun vaste ringen beperken de meeste kookplaten wel waar u potten en pannen kunt zetten. Dankzij de 'full surface'-inductieplaten van Miele is dat voorgoed verleden tijd: over een breedte van maximaal 90 cm kunt u tot zes potten en pannen op het volledige oppervlak van uw kookplaat zetten en zelfs verschuiven. De 'full surface'-kookplaten van Miele passen zich aan de kok aan, niet andersom.

De SmartSelect-bediening is bovendien handig en intuïtief. Met één vinger activeert en regelt u alle instellingen van de kookplaat. Wanneer u een pot of pan op het keramische glas zet, kunt u dicht bij de pan het vermogen van de kookplaat selecteren.

Bedieningspatenten aangevraagd
Voor elke extra pot of pan die u op de keramische kookplaat zet, verschijnen cijfers. Wanneer u het kookgerei verschuift, verhuizen de overeenstemmende knoppen en instellingen gewoon mee. Miele heeft ondertussen een patent aangevraagd voor deze slimme herkenningstechnologie. De nieuwe SilentMove-functie van de topmodellen verzekert dan weer dat potten en pannen geen geluid maken bij het verschuiven.

Verschillende combinatieopties en verbindingsmogelijkheden.
Zo goed als alle kookplaten kunnen via wifi verbinding maken met de Miele@mobile app en bijna alle modellen zijn uitgerust met de befaamde Con@ctivity-functie. Al meer dan tie

 

Culinaire warmhoudlade en vacuümlade van Miele zijn meer dan de som van hun delen

Een warmhoudlade en een vacuümlade vormen het perfecte sluitstuk van de culinaire Generation 7000-inbouwtoestellen en spelen een belangrijke rol in het designsysteem van Miele. In vergelijking met hun voorgangers zijn de technische eigenschappen van deze toestellen er sterk op vooruitgegaan.

De warmhoudlades zijn verkrijgbaar in twee formaten: 14 en 29 cm hoog. Niet lukraak gekozen: een inbouwoven van 45 cm met ingebouwde microgolfoven en een kleinere culinaire warmhoudlade passen namelijk mooi samen in een klassieke ovenopening van 60 cm. Het resultaat is een bijzonder veelzijdige combinatie van toestellen met dezelfde look, want alle lades beschikken ook over een Push2Open-mechanisme en hebben dus geen handgreep.

Dankzij de verschillende programma's verwarmt u servies, houdt u gerechten warm of kunt u zelfs bij lage temperatuur koken. Bij de toestellen van de nieuwste generatie houdt u de temperatuur nog nauwkeuriger onder controle en dat is vooral een pluspunt voor wie aan 'slow cooking' doet. De nieuwe culinaire warmhoudlades zijn nu ook te bedienen via de Miele@mobile app. Dat betekent dat u de lade op afstand kunt aanzetten, waardoor uw servies al warm is wanneer u thuiskomt. Ook nieuw: voortaan houdt u de temperatuur nauwgezet in de hand via de app wanneer u op lage temperatuur kookt. Bovendien is het mogelijk om de bereidingstijd vooraf in te stellen.

Vacuümverpakt eten blijft langer vers en krijgt een intense smaak

Vacuümverpakt in een plastic zakje en daarna 'sous-vide' bereid: veel fijnproevers geven de voorkeur aan deze bereidingsmethode, omdat het eten zo een fijnere smaak en zachtere textuur krijgt. Door een vacuümlade te combineren met een stoomoven van Miele haalt u een krachtig koppel in huis. Alle stoomovens van Miele beschikken namelijk over een sous-videprogramma met nauwkeurige temperatuurcontrole. Bovendien vormen ze samen een elegant ensemble in elke ovenopening van 60 cm. Een nieuwigheidje bij de vacuümlade uit de 7000-reeks: dankzij een extra onderdeel van Miele zijn kleinere plastic zakjes voortaan eenvoudiger te gebruiken.

Eten vacuüm verpakken biedt trouwens tal van voordelen. Doordat er geen zuurstof bij kan, gaat voedsel veel langer mee. Om uw eten zo lang mogelijk vers te houden, is vacuüm verpakken dus altijd een goed idee. Wanneer u een stukje vlees marineert en het vervolgens vacuüm verpakt, dringen de aroma's dieper in het vlees en ontstaat er dus een intense smaak. Na het verpakken wordt het eten gedurende een langere periode gegaard bij een constante, lage temperatuur.

 

Koken met stoom: tover elke dag snelle en gezonde culinaire hoogstandjes op tafel

Geen enkele fabrikant van huishoudtoestellen heeft stoomkoken meer onder de aandacht gebracht dan Miele. Met Generation 7000 brengt Miele nu zijn vijfde reeks met het grootste en meest innovatieve assortiment toestellen op de markt: stoomovens, stoomovens met ingebouwde microgolfoven, combistoomovens (combinatie van stoomoven en conventionele oven) en een drukstoomoven. Ideaal voor culinaire hoogstandjes, maar uiteraard ook uitermate geschikt om elke dag opnieuw snel gezonde maaltijden te bereiden.

DG 7000-stoomoven: meer ruimte en een betere stoomverdeling
Een populair product nog beter maken, dat was de uitdaging voor Miele. Het resultaat: stoomovens van 60 en 45 cm, verkrijgbaar in drie modellen. Met twee kenmerken bewijst het merk dat zijn productontwikkelaars in hun opzet zijn geslaagd: het kookvolume van de ovens is met 6 % toegenomen tot 40 liter en de nieuwe, geweven oppervlaktestructuur ziet er luxueuzer uit en is uitermate krasbestendig. De krachtige stoomgenerator van 3,3 kW stuwt via twee poorten (DualSteam) stoom in de oven. Doordat Miele deze stoomtuitjes heeft herschikt, warmt de oven nog sneller op en wordt de stoom altijd gelijkmatig verdeeld. Dat is vooral handig voor wie op lage temperatuur wil koken (bv. bij sous-videbereidingen).

DGM 7000-stoomovens met ingebouwde microgolfoven, nu met 'Quick Cooking'-functie
De stoomoven met microgolfoven verovert zijn plaats in keukens waar er naast een conventionele oven maar één opening meer vrij is voor een kooktoestel. De Miele DGM is zowel een rasechte stoomoven als een compleet uitgeruste microgolfoven, die minder kostbare ruimte inneemt in uw keuken. Terwijl het vorige model u nog deed kiezen tussen stoomkoken of microgolfoven, combineert de DGM 7000 nu beide functies met de nieuwe 'Quick Cooking'-modus. Dankzij dit programma zijn kleine aardappelen bijvoorbeeld twee keer zo snel gaar, zonder dat u aan kwaliteit moet inboeten. De DGM beschikt over een kookvolume van 40 liter en bij de topmodellen ook over M Touch-bediening.

DGC 7000-combistoomoven, de perfecte mix & match
Met hun ruime assortiment behoren de combistoomovens van Miele overduidelijk tot de absolute top van de kooktoestellen. Deze toestellen zijn namelijk zowel rasechte conventionele ovens als krachtige stoomovens. Daarnaast beschikt u over een uitzonderlijke functie: Combi Cooking. Hierbij wordt doelgericht stoom gebruikt, met uitmuntende bereidingen als resultaat. Voor malse vleesbereidingen of knapperig gebak kiest de gebruiker uit verschillende automatische programma's. Wie liever zelf alles onder controle houdt, stelt de temperatuur, bereidingstijd en vochtigheidsgraad dan weer erg eenvoudig in.

De DGC blijkt trouwens meer dan een culinaire topper alleen, want ook de nieuwe Mix & Match-functie is van onschatbare waarde bij dagelijks gebruik. Deze functie geeft namelijk aan welke voedingsmiddelen u samen in de stoomoven kunt bereiden voor een lekkere of gelijkmatig knapperige maaltijd. Zonder dat u rekening moet houden met verschillende bereidingstijden en -temperaturen.

Zelfs de DGC van 45 cm beschikt over een vrij groot volume, vooral omdat hij in veel keukens gebruikt wordt als aanvulling op een conventionele inbouwoven. Maar de DGC XXL tilt combikoken pas echt naar een hoger niveau. Deze modellen zijn geschikt voor de klassieke ovenopeningen van 60 x 60 cm en bieden met 68 liter een nóg groter kookvolume.

Alle combistoomovens kregen trouwens ook een upgrade. Voortaan beschikken ze allemaal over BrilliantLight-ledverlichting en nieuwe scharnieren die ervoor zorgen dat de deur nog zachter open- en dichtgaat (SoftOpen & SoftClose). MotionReact en DirectWater Plus (geïntegreerde watertoevoer) blijven dan weer voorbehouden voor de modellen uit een hoger segment. MotionReact treedt in werking wanneer de gebruiker het toestel nadert en schakelt de oven en de binnenverlichting automatisch in. Een ander mogelijk scenario: aan het einde van de bereidingstijd weerklinkt een alarmtoon. Wanneer de gebruiker de oven nadert, stopt het alarm en gaat de ovenverlichting automatisch aan.

DGD 7000-drukstoomoven: snel koken voor professionals
Een commercieel toestel dat kortere bereidingstijden belooft? Dat is de DGD 7000-drukstoomoven van Miele in een notendop.  Het huidige model is gebaseerd op de eerste inbouwstoomoven voor huishoudelijk gebruik die in 1983 op de markt kwam. Ondanks de vele ontwikkelingen die sindsdien volgden, blijft deze drukstoomoven een unicum: het temperatuurbereik van 101 °C tot 120 °C halveert de bereidingstijden zowat, maar verfijnde voedingsmiddelen kunnen ook zonder druk worden bereid. De DGD is een inbouwtoestel van 38 cm met geïntegreerde watertoevoer en -afvoer. Met zijn verticale deur past deze drukstoomoven perfect bij andere Generation 7000-toestellen in roestvrij staal of Obsidian Black.

 

De nieuwe inbouwovens van Miele:
ontspannen naar een nieuw culinair hoogtepunt

Met de wereldprimeur TasteControl en het innovatieve FoodView en MotionReact beschikken de nieuwe Generation 7000 heteluchtovens over intelligente assistenten die ongelukjes helpen te voorkomen en u ruimte geven voor wat echt telt: creativiteit, inspiratie ... en meer tijd voor uw gasten.

TasteControl voorkomt dat eten overgaar wordt
Dankzij TasteControl kan er niets meer mislopen tijdens het bakken en braden, want uw gerecht kan niet meer uitdrogen omdat het te lang in de oven blijft staan. TasteControl zet de ovendeur automatisch op een kiertje en blaast de warme lucht naar buiten. In vijf minuten tijd daalt de temperatuur in de oven met ongeveer 100 °C, waarna de deur weer vanzelf dichtgaat. Samen met de warmhoudfunctie wordt dan de gewenste oventemperatuur aangehouden.

FoodView, een camera in uw oven
FoodView stuurt HD-kleurenbeelden van wat er gaande is in de oven naar uw smartphone of tablet. Een handige functie voor chef-koks die vooral op hun eigen ervaring vertrouwen en hun bereidingen graag zelf in de gaten houden. Is uw brood nog niet bruin genoeg? Via uw smartphone past u de bereidingstijd of de temperatuur eenvoudig aan. U hoeft zelfs niet in de keuken te staan.

MotionReact, meer dan alleen maar show
Wanneer de oven anticipeert op wat de gebruiker gaat doen, draagt MotionReact van Miele zijn steentje bij. Een voorbeeld: de oven geeft aan dat een programma afgelopen is. Wanneer de gebruiker naar de oven loopt, gebeuren er twee dingen tegelijkertijd: het alarm wordt uitgeschakeld en de verlichting van de oven gaat aan. MotionReact zorgt ook voor meer veiligheid: in moderne, minimalistische keukens zitten inbouwtoestellen steeds vaker verscholen achter panelen en schuifdeuren. Dat kan gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als er niet voldoende koude lucht bij kan en de oven of keukenkasten zo beschadigd raken. MotionReact detecteert wanneer het meubelpaneel gesloten is en waarschuwt de gebruiker met een luid alarm. Onderneemt die geen actie, dan wordt het toestel automatisch uitgeschakeld.

Briljante verlichting
Miele rust steeds meer modellen uit met BrilliantLight, zuinige ledverlichting die lang meegaat. Naargelang het product krijgt de verlichting een plek in het plafond of in de zijpanelen. Om ervoor te zorgen dat de deuren van het toestel zacht open- en dichtgaan, zijn de inbouwovens uitgerust met evenwichtige scharnieren (SoftOpen & SoftClose, afhankelijk van het model). Ook dit element vindt u terug bij meerdere apparaten, zoals combitoestellen en stoomovens.

Met de beste eigenschappen van zijn voorgangers
Naast de eerder vernoemde eigenschappen pronkt de Generation 7000-reeks ook met de kwaliteit en de vele functies die de vorige reeksen zo uniek maakten. Eén voorbeeld daarvan is de M Touch-bediening, die heel wat weg heeft van een smartphone en een handige zoekfunctie voor ongeveer honderd automatische programma's bevat. 'Moisture Plus' is een belangrijke eigenschap van heel wat ovenmodellen. Daarbij komt er stoom vrij om deeg te helpen rijzen en om het vet uit vlees te laten komen. Zo krijgt brood een fijne korst en worden braadstukken veel knapperiger. Voor veeleisende programma's, zoals bakken bij een lage temperatuur, zijn kerntemperatuurmeters van onschatbare waarde. Dit soort thermometers zijn enkel draadloos te verkrijgen bij Miele. Met de PerfectClean-laag aan de binnenkant van de oven en op alle accessoires, zoals bakplaten en roosters, maakt Miele zijn verkoopbeloftes waar. Vrijwel niets blijft aan de oppervlakken hangen en schoonmaken wordt kinderspel.

Compacte ovens met ingebouwde microgolfoven: snel en zacht opwarmen in combimodus
Koken ging nog nooit zo snel dankzij de nieuwe compacte ovens met ingebouwde microgolfoven van Miele. Vooral in kleine keukens komen deze veelzijdige allrounders uitermate goed van pas. Deze oven heeft zijn snelle werking te danken aan de invertertechnologie met eindeloos aanpasbare microgolfoutput (300 W tot 1000 W). Daardoor wordt eten zacht en gelijkmatig ontdooid en opgewarmd. Door microgolven te combineren met conventionele bereidingswijzen zijn gerechten ook 20 tot 40 % sneller klaar.
 

Perscontact

Contact

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail als u vragen of wensen hebt. Wij helpen u graag.

anuk.van.der.steen@miele.com
+32 2 451 15 96