Over ons

Er zijn vele goede redenen om voor Miele te kiezen

De belofte van ons merk: Immer Besser

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele. Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen we: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en onszelf continu te verbeteren. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Miele design

Ons design staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Het geeft vorm aan de relatie tussen mensen en het product, voldoet aan verwachtingen, vergemakkelijkt de bediening en schept vertrouwen. Talrijke onderscheidingen voor uitstekend productdesign tonen aan dat Miele hierin op een bijzondere manier slaagt.

Duurzaamheid

Mens en milieu beschermen en verantwoordelijk zakendoen, ook voor toekomstige generaties. Dat is wat duurzaamheid voor ons betekent. Om precies te zijn, energie-efficiëntie en duurzame hulpbronnen voor onze producten en in de productie, en verantwoordelijkheid voor onze medewerkers en de maatschappij. Miele is winnaar van de Duitse duurzaamheidsprijs, lid van het VN-initiatief Global Compact en ondertekenaar van het “Charta der Vielfalt”.

REACH – Informatie over kritieke stoffen

Informatie over kritieke stoffen art. 33 van de Europese verordening 1907/2006.

Geschiedenis

Twee families, één onderneming: Miele werd 125 jaar geleden opgericht door technicus Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann en is nog steeds uitsluitend eigendom van directe afstammelingen van de twee. Met elf medewerkers, vier draaibanken en één boormachine lanceerden Miele en Zinkannn in 1899 hun eerste melkcentrifuges en botermachines in Herzebrock. Hun motto “Immer Besser” kenmerkt het bedrijf vandaag de dag nog steeds.

Wereldwijde vestigingen

Van Oost-Westfalen tot de rest van de wereld: Miele heeft tegenwoordig eigen verkoopmaatschappijen in bijna 50 landen/regio's en importeurs in nog eens 50 markten.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VER VOORUIT IS

Sinds 1899 zijn we nooit tevreden geweest met het beste.

De Miele groep

Filosofie

Miele blijft een kwaliteitsgericht familiebedrijf

Management

Zes gelijkwaardige directeurs besturen de onderneming

Bedrijfsontwikkeling

Constante groei in omzet en personeel

Wilt u meer informatie?

Miele Corporate website