GOEDE REDENEN VOOR MIELE PROFESSIONAL

Miele Professional kwaliteit

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Miele Professional-apparaten worden ontwikkeld door Miele-ingenieurs en de zorgvuldig geselecteerde componenten worden overwegend vervaardigd in onze eigen fabrieken in Duitsland en Europa. German Engineering betekent voor ons vooral dat we veel aandacht besteden aan details. Zelfs voor kleine verbeteringen, gaan we tot het uiterste.

 

Op die manier kunnen wij de langste levensduur en 100% kwaliteit garanderen - in alles wat wij doen - als geen ander bedrijf in de sector.

 

Zuinigheid

Het kwaliteitsvoordeel van Miele Professional betaalt zich op de lange duur gewoon terug. Als men de kosten over de gehele levensduur van onze produkten in aanmerking neemt, wordt duidelijk hoe zuinig onze produkten maximaal kunnen worden gebruikt. Voor onze klanten betekent German Engineering daarom maximale rendabiliteit: lange levensduur, laag water- en energieverbruik - gecombineerd met snellere, veiligere werkprocessen en duurzame, probleemloze technologie.

 

Prestaties

Welke eisen er ook aan onze toestellen worden gesteld, de prestaties en duurzaamheid van onze robuuste machineontwerpen zijn indrukwekkend. Elk product ondergaat een laatste testrun en pas wanneer alle tests foutloos zijn doorstaan, is het product klaar voor gebruik in het veld. Ze draaien, draaien en draaien, zodat onze klanten zich op hun bedrijf kunnen concentreren: Met vertrouwen perfecte resultaten afleveren.

 

Ergonomie

Miele Professional-apparaten bieden een breed scala aan intelligente functies en passen zich precies aan elke individuele behoefte aan. Veel van deze processen verlopen automatisch, maar het zijn de vrij te kiezen programmaparameters die de toestellen intuïtief en snel te bedienen maken. Duidelijke aanwijzingen voor de gebruiker op duidelijke tekstdisplays laten geen vragen onbeantwoord - voor een consistente veiligheid van de gebruiker.

 

Service

Onze service begint al voordat de producten worden geleverd. Door zorgvuldige behoeftenanalyses, gecombineerd met procesplanning en gedetailleerde rentabiliteitsberekeningen. In samenspraak met onze klanten ontwikkelen wij specifieke concepten voor individuele toepassingen. Zo ontstaan systeemoplossingen die op de behoeften zijn afgestemd en veilige processen garanderen. Onze servicemedewerkers staan tijdens hun dagelijkse werkzaamheden altijd klaar voor onze klanten. Wij bieden preventieve service via gecoördineerde serviceprogramma's met onderhoudscontracten. Inspecties, onderhoud en revisie dragen dus bij tot veilige werkprocessen, tot het behoud van de waarde van de apparatuur en dus tot het veiligstellen van de investering. Mocht er toch iets gebeuren, dan kunnen wij dankzij ons uitgebreide Miele Professional Servicenetwerk zeer snel reageren - in veel regio's zelfs 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.