Sterrenchef is nieuwe culinaire gezicht en smaakmaker van Miele

Sterrenchef Sepp Nobelsist nieuwe culinaire gezicht van Miele, dé expert in keuken- en andere huishoudtoestellen. De komende maanden zal hij op sociale media familiegerechten delen en de authenticiteit van deze traditionele gerechten combineren met een frisse en hedendaagse toets. Miele wil hiermee de specifieke eigenheid van haar merk in de verf zetten: net als deze familierecepten worden ook het merk Miele en de toestellen van generatie op generatie doorgegeven, maar zijn ze tegelijk ook zeer vernieuwend.

Naar het persbericht
Best Brands 2021 

De winnaars van de Best Brands Awards zijn bekend

Voor het zesde opeenvolgende jaar belonen de Best Brands Awards de favoriete merken van de Belgen in 21 verschillende sectoren. - MediaSpecs.be - 20 apr. 2021

Naar het persbericht
Red Dot Design Awards voor Miele 

Drie Red Dot Design Awards voor Miele

Gütersloh, 28 mei 2020 - Niet minder dan drie Miele producten zijn bekroond met een Red Dot Award: Product Design 2020. De felbegeerde prijzen gingen naar de oplaadbare Triflex HX1 stofzuiger, de KM 7897 FL ‘full surface’-inductiekookplaat en de laboratoriumspoeler uit de PLW 6011-6111 reeks van Miele Professional. De awards worden elk jaar toegekend aan producten die opvallen door een hoogwaardig design.

Naar het persbericht
iF Product Design Award 

Miele gaat aan de haal met vijf iF Product Design Awards.

iF Product Design Gold Award voor Mieles ‘full surface’-inductiekookplaat.

Drie prijzen zijn voor machines uit het Professional assortiment.

Naar het persbericht