PWD 8531 [WS DSN IMS DWC] - Reinigingsresultaat

Product weergeven
3-voudig waterfiltersysteem

Uitstekende behandelingsresultaten

De van het spoelgoed vrijgekomen vuildeeltjes worden door een drievoudig filtersysteem tijdens een gezamenlijk reinigingscyclus uit het water gefilterd. Hierdoor worden de te reinigen voorwerpen niet door recirculerende deeltjes opnieuw vervuild. Daarnaast wordt de levensduur van de pompen verlengd, omdat er geen grote verontreinigingen worden gepompt.
Efficiënte heteluchtdroging

DryPlus

De heteluchtdroging van DryPlus is de optimale oplossing bij instrumenten met lumina. Een voorgeschakeld klasse H14 HEPA-filter zorgt ervoor dat deeltjes optimaal uit de drogingslucht worden gescheiden.
2 geïntegreerde doseerpompen

Eenvoudige dosering

De standaarduitvoering heeft een doseerpomp voor vloeibare reinigings- en naspoelmiddelen. De vloeibare middelen worden afhankelijk van de programmakeuze automatisch uit de geïntegreerde reservoirs in de bijbehorende verwerkingsfases gedoseerd. Aan de voorkant van het reservoir kan het vulniveau op ieder moment worden afgelezen.
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het toestel veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.