Nieuwe producten

StartpaginaProductenNieuwe producten

Vaatwastechniek

Uw vaatwasser voor uitstekende hygiëne en optimale tijdsbesparing tijdens het dagelijkse werk.

MasterLine

Ik ben MasterLine, uw krachtige, duurzame en efficiënte vaatwasser. Ik ben ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van professioneel vaatwassen en ik kan daardoor het hectische dagelijkse werk vereenvoudigen. Moderne Miele technologieën, een intuïtieve touch-bediening en een programmaduur van slechts 5 minuten¹ leveren uitstekende resultaten op, stroomlijnen de processen en geven u bij elke spoelcyclus meer tijd voor het belangrijkste: de mensen voor wie u dagelijks aanwezig bent.

Glazen, borden en bestek – binnen 17 minuten alles schoon

ProfiLine

Onze wereld wordt steeds sneller, waardoor één element steeds belangrijker wordt: tijd. Onze kalender zit vol, de werkdag volledig gepland, onze eisen enorm hoog. Voor stilstand hebben we geen tijd.
De nieuwe ProfiLine-vaatwassers zijn ontwikkeld voor de hoge eisen aan industrieel gebruik – en combineren technologieën van de nieuwste Miele Professional-toestellen met het comfort en design van onze huishoudelijke Premium-modellen.

SmartBiz

De professionele vaatwasser die openstaat voor nieuwe inzichten.

De professionele oplossing met meerwaarde houdt rekening met uw bedrijf.

Wasserijtechniek

Een vrouw glimlacht naar de camera en houdt een witte handdoek over haar arm. Links op de foto, tegen een grijze achtergrond, staan de SmartBiz PDR 1108 HP warmtepompdroger en de PWM 1108 wasmachine en TwinDos dispensers voor automatische wasmiddeldosering.

Uw eerste stap in de professionele wasbehandeling

SmartBiz

Voor kleine bedrijven zoals bakkerijen, kapsalons of werkplaatsen zijn professionele wasmachines en drogers met reden de juiste keuze. Want alleen deze machines zijn gemaakt voor herhaaldelijk dagelijks gebruik in bedrijven en zijn opgewassen tegen belastingen die huishoudelijke apparaten op termijn niet aankunnen. Met SmartBiz krijgt u duurzame professionele machines tegen een aantrekkelijke prijs.

Benchmark Performance Plus dryer and washing machine stand in front of a grey background. Next to them is a black shadow of a slackliner.

De wasmachines en drogers van de nieuwe generatie Benchmark.

Een perfecte balans

De hartslag stijgt. De zintuigen staan op scherp. Vanaf nu telt alleen de volgende stap. Slackliners brengen ambitie, techniek en intuïtie in een absolute balans om de grenzen van het haalbare te verleggen. Hun drang naar nieuwe topprestaties is een uitdrukking van puur vertrouwen in hun eigen kunnen en het resultaat van maximale precisie. Elke beweging hebben ze zich eigen gemaakt, elk scenario doorlopen. Materialen, instellingen, het verloop: elk detail is op elkaar afgestemd. De totale concentratie is gericht op een perfecte balans.

Tandheelkundige, laboratorium- en medische techniek

The perfect fit

SlimLine PLW 7111

Past altijd: ook in kleine ruimten kunt u de behandeling van laboratoriumglaswerk efficiënt indelen. De nieuwe SlimLine laboratoriumspoelmachine PLW 7111 biedt een hoge beladingscapaciteit. Dankzij het modulaire EasyLoad-beladingssysteem behaalt u een maximale verwerkingscapaciteit.

Cube en Cube X

De nieuwe kleine autoclaaf voor praktijk en kliniek

Ontdek de nieuwe kleine autoclaaf van Miele met effectieve sterilisatieprogramma's, korte programma's en een intuïtieve navigatie via touchscreen.
Laat u overtuigen door de eenvoudige, veilige en efficiënte sterilisatie van medische of tandheelkundige instrumenten.

  1. 1.
    Programmaduur afhankelijk van de aansluiting ter plaatse. 5 minuten bij aansluiting op 3N AC 400 V 50 Hz, warm water 65 °C.