Nieuwe producten

StartpaginaProductenNieuwe producten

Vaatwastechniek

Uw vaatwasser voor uitstekende hygiëne en optimale tijdsbesparing tijdens het dagelijkse werk.

MasterLine

Ik ben MasterLine, uw krachtige, duurzame en efficiënte vaatwasser. Ik ben ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van professioneel vaatwassen en ik kan daardoor het hectische dagelijkse werk vereenvoudigen. Moderne Miele technologieën, een intuïtieve touch-bediening en een programmaduur van slechts 5 minuten¹ leveren uitstekende resultaten op, stroomlijnen de processen en geven u bij elke spoelcyclus meer tijd voor het belangrijkste: de mensen voor wie u dagelijks aanwezig bent.

Glazen, borden en bestek – binnen 17 minuten alles schoon

ProfiLine

Onze wereld wordt steeds sneller, waardoor één element steeds belangrijker wordt: tijd. Onze kalender zit vol, de werkdag volledig gepland, onze eisen enorm hoog. Voor stilstand hebben we geen tijd.
De nieuwe ProfiLine-vaatwassers zijn ontwikkeld voor de hoge eisen aan industrieel gebruik – en combineren technologieën van de nieuwste Miele Professional-toestellen met het comfort en design van onze huishoudelijke Premium-modellen.

Zeer eenvoudige hantering met uitstekende resultaten: de nieuwe tab voor vaatwassers ProCare Shine 12 GC

ProCare Shine

De nieuwe tab voor vaatwassers ProCare Shine 12 GC is als aanvullend milieuvriendelijk product een uitbreiding op de ProCare Shine-serie van Miele Professional. Dankzij de in water oplosbare folie is de hantering kinderlijk eenvoudig. De korte oplostijd van de tabs zorgt zelfs bij een korte programmaduur voor een overtuigende reinigingscapaciteit. Probeer het uit!

Vaatwasser met verswatersysteem PG 8063 Safety

Perfecte behandeling van volgelaatsuitrusting

Bij elke brand zijn de hulpdiensten aan talloze mogelijke gevaren blootgesteld. Des te meer aandacht en onderhoud heeft de beschermende kleding nodig. De machinale behandeling van met schadelijke stoffen en secreten besmette kleding heeft talloze voordelen: naast de hoge betrouwbaarheid onder meer een verlaagd contactrisico voor de uitrustingsverantwoordelijke.
Met Miele Professional is een even grondige als behoedzame behandeling van de volgelaatsuitrusting gewaarborgd.

SmartBiz

De professionele vaatwasser die openstaat voor nieuwe inzichten.

De professionele oplossing met meerwaarde houdt rekening met uw bedrijf.

Vaatwassers met tank onder de tafel

Al uw servies met één vinger onder controle

Ontdek de nieuwe onderbouwvaatwasser met tankspoelsysteem met intuïtief volledig touchscreen voor optimaal bedieningsgemak en flexibiliteit die bovendien zeer efficiënt en zuinig is.

Ontwikkeld voor piekuren

De nieuwe doorschuifmodellen met een programmaduur van slechts 50 seconden

Ontbijt, lunch, diner: tijdens de piekuren werken de teams in de spoelkeuken onder hoge druk. Onze nieuwe doorschuifmodellen zijn dankzij een zeer moderne techniek en perfect op elkaar afgestemde componenten bestand tegen uw tempo en tegen regelmatige permanente belasting. Een doordachte totaaloplossing voor de hoogste eisen en snel wisselend spoelgoed. Betrouwbaar, zuinig en vooral: snel. Zo ontstaan er geen stapels servies in uw keuken

Wasserijtechniek

Miele MOVE. Het digitale platform voor professioneel wasbeheer.

Move your business.

De volgende logische stap in het beheer van machines en gegevens. Intuïtief, transparant, efficiënt: Miele MOVE koppelt commerciële machines aan een netwerk, optimaliseert processen en verlaagt bedrijfskosten. Het platform verbindt comfortabele gebruikersinterfaces met slimme hulpmiddelen en doorbreekt de grenzen van wasbeheer. Laat u niet stoppen.

Benchmark Performance Plus dryer and washing machine stand in front of a grey background. Next to them is a black shadow of a slackliner.

De wasmachines en drogers van de nieuwe generatie Benchmark.

Een perfecte balans

De hartslag stijgt. De zintuigen staan op scherp. Vanaf nu telt alleen de volgende stap. Slackliners brengen ambitie, techniek en intuïtie in een absolute balans om de grenzen van het haalbare te verleggen. Hun drang naar nieuwe topprestaties is een uitdrukking van puur vertrouwen in hun eigen kunnen en het resultaat van maximale precisie. Elke beweging hebben ze zich eigen gemaakt, elk scenario doorlopen. Materialen, instellingen, het verloop: elk detail is op elkaar afgestemd. De totale concentratie is gericht op een perfecte balans.

De nieuwe Kleine Reuzen

De basis voor uw succes

Ontdek de compacte Miele wasmachines en drogers voor professioneel gebruik en beleef de innovatieve technologieën voor een nog hogere reinigingskwaliteit, een lager verbruik en meer bedieningsgemak en flexibiliteit.

PRI 318, 418, 421

De nieuwe mangels voor een uitstekend strijkresultaat

Ontdek de nieuwe mangels van Miele Professional. Met een exclusieve en innovatieve uitrusting, maximale kwaliteit en een zeer eenvoudige bediening zorgen de mangels voor perfecte resultaten die ook aan de hoogste eisen voldoen.

Was- en onderhoudsmiddelen voor de wasbehandeling

ProCare Tex

De was- en onderhoudsmiddelen ProCare Tex zijn op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met vakmannen/-vrouwen op het gebied van toepassing speciaal voor professionele machines van Miele ontwikkeld. Het resultaat is een soepel, materiaalbeschermend en zuinig verloop van de behandeling van divers textiel.

Strijken was nog nooit zo leuk

Het professionele stoomstrijksysteem PIB 100

Wasbehandeling en voornamelijk strijken behoort tot uw dagelijkse taken, maar is niet uw hoofdactiviteit? MIELE PIB 100 is de professionele oplossing die ervoor zorgt dat dit zo blijft en dat u zich op uw hoofdtaken van uw werkdag kunt concentreren.

De nieuwe instapklasse voor professionele wasbehandeling

SmartBiz

De nieuwe wasmachines en warmtepompdrogers uit de serie SmartBiz zijn dé efficiënte oplossing voor tot wel 3 wasladingen per dag.

Luchtzuiveringstechniek

Minder virussen. Meer ons.

Miele AirControl

De nieuwe Miele AirControl maakt samen leven en samen werken aangenamer. De krachtige luchtreiniger Miele AirControl zorgt voor een maximale bescherming tegen virussen, bacteriën, schimmels en andere zwevende stoffen, want hij filtert de lucht in 5 stappen, onder andere met een uiterst effectieve HEPA H14-filter. Eenvoudig, stil en betrouwbaar.

Tandheelkundige, laboratorium- en medische techniek

The perfect fit

SlimLine PLW 7111

Past altijd: ook in kleine ruimten kunt u de behandeling van laboratoriumglaswerk efficiënt indelen. De nieuwe SlimLine laboratoriumspoelmachine PLW 7111 biedt een hoge beladingscapaciteit. Dankzij het modulaire EasyLoad-beladingssysteem behaalt u een maximale verwerkingscapaciteit.

Cube en Cube X

De nieuwe kleine sterilisatoren voor praktijk en kliniek

Ontdek de nieuwe kleine sterilisatoren van Miele met effectieve sterilisatieprogramma's, korte programma's en een intuïtieve navigatie via touchscreen.
Laat u overtuigen door de eenvoudige, veilige en efficiënte sterilisatie van medische of tandheelkundige instrumenten.

Proceschemicaliën voor de behandeling van medische instrumenten van de algemene geneeskunde, chirurgie, gynaecologie, dermatologie en urologie.

De nieuwe proceschemicaliën: ProCare Med

Met de ProCare Med proceschemicaliën wordt het erkende systeemconcept 360PRO omtrent de behandeling van medische instrumenten uitgebreid. Het portfolio ProCare Med proceschemicaliën bevat voor elke toepassing en elke behoefte een geschikte oplossing.

Een holistische aanpak in de instrumentenbehandeling

Serie PWD 86

Moderne chirurgische processen maken in toenemende mate gebruik van complexe instrumenten. Hoewel veel van deze instrumenten voorafgaand aan de behandeling uit elkaar kunnen worden gehaald, bestaan ze ook uit scharnieren of andere onderdelen die duidelijk moeilijker gereinigd kunnen worden dan eenvoudige holtes.

Dankzij de gepatenteerde “Power Pulse Cleaning”-technologie, gemaakt in Duitsland door de vooraanstaande innovatieve producent Miele, wordt het mogelijk minimaal-invasieve instrumenten met bijzondere vereisten aan de reiniging te behandelen. Voor meer veiligheid en korte programma's, helemaal zonder handmatige voorreiniging.

Schone prestaties, kleiner

De compacte thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532

Onze kleinste toestellen zijn in topvorm en laten zien wat ze in hun mars hebben. De nieuwe thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532 behalen optimale en betrouwbare resultaten waarop u kunt vertrouwen

Schone prestaties, kleiner

Hoog vermogen in een kleine ruimte

Onze kleinste is in topvorm en laat zien wat hij in zijn mars heeft. Het tafelmodel reinigings- en desinfectietoestel PWD 8534 behaalt optimale en betrouwbare resultaten, waarop u kunt vertrouwen.

EasyLoad – Nieuw, snel, uiterst efficiënt.

Het nieuwe beladingssysteem voor Miele laboratoriumspoelmachines.

Het EasyLoad-systeem is flexibel, intuïtief in gebruik en zorgt voor een aanzienlijke capaciteitsverhoging bij de behandeling van laboratoriumglaswerk.

Krachtig en flexibel:

De nieuwe grote laboratoriumspoelmachine PLW 86 van Miele

De serie PLW 86 van Miele Professional definieert een nieuwe standaard op het gebied van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Het volledig nieuw ontwikkelde spoelsysteem heeft aanzienlijk meer vermogen dan de vorige serie en kan dankzij de pomp met variabel toerental het energie- en waterverbruik aan de belading aanpassen.

Omdat niemand onze reinigings- en desinfectietoestellen zo goed kent als wijzelf

ProCare Lab

De nieuwe reinigings- en neutralisatiemiddelen van Miele Professional zijn perfect op de hoogwaardige spoeltechniek afgestemd. Dat zorgt voor een grondig, snel en tegelijk materiaalsparend procesverloop. Probeer het uit!

  1. 1.
    Programmaduur afhankelijk van de aansluiting ter plaatse. 5 minuten bij aansluiting op 3N AC 400 V 50 Hz, warm water 65 °C.