125 jaar Miele

Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Vier ons jubileum met ons mee en ontdek hier onze jubileum promoties

Van links naar rechts staan ​​een Kleine Reuzen Performance wasmachine, een PIB100 stoomstrijksysteem en een halfopen MasterLine vaatwasser met verswatersysteem naast elkaar tegen een grijze achtergrond
Voor uw in-house wasserij of keuken
Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Traditie en innovatie gaan hand in hand: al 125 jaar staat Miele voor perfecte kwaliteit die vertrouwen wekt. Vier samen met ons dit bijzondere jubileum. Profiteer van onze kortingsactie met geselecteerde machines voor uw wasserij of keuken.

Een onderbouwreinigings- en desinfectietoestel staat naast een kleine Cube-sterilisator tegen een grijze achtergrond.
Voor artsen- en tandartspraktijken
Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Traditie gaat hand in hand met innovatie: al 125 jaar staat Miele voor perfecte kwaliteit, die vertrouwen schept. Vier dit bijzondere jubileum met ons. Profiteer van onze korting/cashback-actie met geselecteerde apparaten uit de medische en tandheelkundige sector.

Een onderbouwlaboratoriumspoeler PG 8583 en een laboratoriumspoelmachine PLW 7111 SlimLine staan ​​naast elkaar tegen een grijze achtergrond.
Voor uw laboratorium
Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Voor ons zijn precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid niet alleen maar woorden, het zijn onmisbare waarden die ons al 125 jaar motiveren. Vier dit bijzondere jubileum met ons. Profiteer van onze kortings-/cashbackactie met geselecteerde apparaten uit de laboratoriumsector.