EasyLoad – Miele vindt het beladen opnieuw uit

Het EasyLoad-systeem maakt de behandeling van laboratoriumglaswerk duidelijk sneller, eenvoudiger en zeer efficiënt. Hierdoor ontstaat een hele reeks voordelen voor u. Het EasyLoad-systeem is flexibel, intuïtief in gebruik en zorgt voor een aanzienlijke capaciteitsverhoging bij de behandeling van laboratoriumglaswerk.

EasyLoad – De belangrijkste voordelen op een rij

Nieuw injectorsysteem

Eenvoudig en intuïtief

Optimale benutting van de gehele spoelruimte

Efficiënt en ruimtebesparend

Grondige reiniging van al het spoelgoed

Schoon en behoedzaam voor het materiaal

Systeemcomponenten

Nieuwe inspuiters, nieuwe kunststof houders en -steunen, nieuwe injectormodules, nieuwe roosters. Het gebruik van de nieuwe inspuiters en steunen zonder frames is in vrijwel alle Miele beladingssystemen voor laboratoria mogelijk. De compatibiliteitstabel vindt u hieronder.

Modules

Het EasyLoad-systeem zorgt voor een zeer efficiënt gebruik van de spoelruimte. Er is een nieuw injectorsysteem voor alle gangbare injectormodules en voor een groot aantal andere beladingssystemen. Voor de verschillende toestellen zijn verschillende modules beschikbaar.

Inspuiters

Ook bij een op de inspuiternozzle liggende bodem van laboratoriumglaswerk zorgen de inspuiters voor een grondige binnenreiniging van het glaswerk. De steunroosters omsluiten hoogtebesparend de injectoreenheid van de module of het rek en vermindert de zijwaartse bewegingen van het spoelgoed. Op de verschillende beladingswagens en modules kan een veelvoud aan inspuiters worden geplaatst.

Bevestigingsroosters

De bevestigingsrooster biedt extra stabiliteit. Indien nodig kan deze geplaatst worden op de betreffende injectormodule en deze houdt zelfs bijzonder groot laboratoriumglas betrouwbaar in een loodrechte, behoedzame positie.

EasyLoad staat voor efficiëntie en systematisch comfort:

Compatibiliteit met het hele assortiment.

In het bijzonder de inspuiters van het EasyLoad-systeem kunnen bijna naadloos in alle Miele laboratoriumspoelmachines worden ingezet.