Het Miele 125 jaar-logo op een rode achtergrond, zoals dat nogal eens herhaald wordt.
StartpaginaActies en beurzenActiesOns jubileumvoordeel voor uw tandarts- en artsenpraktijk

Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Traditie gaat hand in hand met innovatie: sinds 125 jaar staat Miele voor perfecte kwaliteit, die vertrouwen schept. In een steeds veranderende wereld is één ding constant: ons streven om 'Immer Besser' te zijn. Vier samen met ons dit bijzondere jubileum en ontdek hoe wij al 125 jaar onze belofte niet alleen nakomen, maar zelfs overtreffen.

Onze dank voor uw vertrouwen.

Uw exclusieve jubileumvoordeel

Vier met ons mee en profiteer dubbel: u krijgt niet alleen individueel advies om de perfecte oplossing voor instrumentenbehandeling op maat te vinden, maar u ontvangt ook uw exclusieve jubileumvoordeel van maximaal € 250,- bij elke aankoop van een van onze actie-apparaten.

Actieperiode: 01-02-24 t/m 30-06-24

Hoge normen waarop u kunt vertrouwen.

Een onderbouwreinigings- en desinfectietoestel PG 85 staat naast een kleine Cube-sterilisator tegen een grijze achtergrond.

Miele Professional combineert tientallen jaren ervaring met de modernste technologie om hoge hygiënenormen in de medische sector te garanderen. Onze apparaten voor de instrumentenbehandeling – van reiniging tot desinfectie tot sterilisatie – optimaliseren niet alleen de werkprocessen, maar zorgen ook voor het behoud van de waarde van uw instrumenten en minimaliseren het risico op infectie voor patiënten en personeel. Naast de efficiënte mechanische behandeling van instrumenten maakt Miele Professional het ook gemakkelijker om aan veeleisende hygiënemaatregelen te voldoen door middel van volledige en ongecompliceerde procesdocumentatie.

Een onderbouwreinigings- en desinfectietoestel PG 85 staat naast een kleine Cube-sterilisator tegen een grijze achtergrond.

Artsenpraktijken

Betrouwbare reinigingsoplossingen – voor veeleisende eisen in elke praktijk.

Een onderbouwreinigings- en desinfectietoestel PG 85 staat naast een kleine Cube-sterilisator tegen een grijze achtergrond.

Tandartspraktijken

Prestaties, efficiëntie en veiligheid – voor hoge tandheelkundige eisen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Voucher aanvragen

Afbeelding met een cadeausymbool en het jubileumlogo 125 jaar Miele tegen een rode achtergrond.

Voucher van € 250 bij de aankoop van een actietoestel

Zo werkt het

Bij de aankoop van één van onze actie-apparaten uit de 125-jarig jubileumactie ontvangt u een voucher ter waarde van 250 euro.
De actieperiode loopt van 01-02-24 t/m 30-06-24. De factuurdatum geldt hierbij als leveringsdatum.

Upload een kopie van uw factuur naar ons actieformulier en ontvang vervolgens uw voucher.