Reinigings- en desinfectietoestellen

Prestatie, efficiëntie en veiligheid: de juiste reinigings- en desinfectietoestellen voor alle individuele instrumenten en iedere opstelling.

StartpaginaProductenMedische techniekReinigings- en desinfectietoestellen

Meer informatie over reinigings- en desinfectietoestellen

360PRO voor uw praktijk

Alle verzorging

Het dagelijkse werk in een praktijk stelt op alle vlakken eisen aan de reinheid en hygiëne. Van de behandeling van de instrumenten, de reiniging van werkkleding tot documentatie en rapportage van deze processen biedt Miele het complete oplossingenpakket 360PRO. In de vorm van de grote apparatenportfolio's, voor het gebruik gemaakte componenten en op de behoeften afgestemde proceschemie en -documentatie dekt Miele Professional de vereisten van zowel praktijkmedewerkers als patiënten af.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Miele Professional kwalitatief zeer hoogwaardige systemen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, laboratoriumglazen en het reinigen van industriële onderdelen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hogere eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar we werden vooral gedreven door onze drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen in tandheelkundige en medische praktijken, laboratoria en de industrie.