Oplossingen voor kantoren en agentschappen

Gebouwd voor intensief dagelijks gebruik

In het team of tijdens gesprekken met klanten: in kantoren en agentschappen komen veel mensen bij elkaar, drinken koffie en eten samen tijdens de lunchpauze. Voor hoge hygiënische vereisten tijdens een werkdag biedt Miele Professional krachtige oplossingen aan. Met huishoudtoestellen is dit slechts beperkt mogelijk: afgezien van het volume zijn veel apparaten voor huishoudelijk gebruik niet bedoeld voor permanent gebruik. Op de lange termijn leidt dit tot nadelige prestaties.

Vind perfecte totaaloplossingen

Hoogwaardige resultaten – snel en betrouwbaar

Oplossingen voor het snel reinigen van servies

Tijd is geld en de eerste indruk telt. Wie dagelijks rekening houdt met deze lijfspreuk, moet niet vergeten ook het servies zorgvuldig te behandelen.

Service

Wist u dat Miele Service door de jaren heen steeds weer de hoogste waardering krijgt voor uitstekende prestaties?

Collega's met mondmasker voeren een gesprek in een vergaderruimte.

Voor een goed gevoel: hygiënemaatregelen in kantoren en agentschappen

Waar veel mensen samenkomen, is het belangrijk dat het vaatwassen hygiënisch gebeurt en dat gezorgd wordt voor zuivere lucht – voor klanten en eigen medewerkers. Het hygiënisch behandelen van servies en reiniging van de lucht helpt om infecties te verminderen of te voorkomen.

Aanbevolen producten

Vind de ideale producten die zelfs voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiëne-eisen. De apparaten zijn perfect geschikt voor lange werkdagen op kantoor en in agentschappen.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse reiniging verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons