Benchmark voor gebouwenreiniging

StartpaginaProductenNieuwe productenBenchmarkBenchmark voor gebouwenreiniging

Maximale reiniging, bereikt door precisie en controle

Perfect evenwicht met techniek, intuïtie en precisie: Benchmark-modellen verbinden een perfect afgestemde was- en droogtechnologieën, een intuïtieve bediening en aanpasbare desinfectieprogramma's speciaal voor reinigingstextiel voor een professionele systeemoplossing die eersteklas resultaten, storingsvrije en duurzame processen in de gebouwenreiniging garandeert.

De professionele systeemoplossing voor maximale reinigingsresultaat

Schoonheid op het hoogste niveau

Speciale programma's voor reinigingstextiel garanderen een grondige desinfectie en behandeling van dweilen, bedrijfskleding en deurmatten. Dankzij de geoptimaliseerde ledigingsklep kan ook de grootste vervuiling probleemloos weglopen. Onze gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0 garandeert, zoals altijd, ook bij veeleisende wasstukken voorzichtig en duurzaam onderhoud, vooral bij volledige belading en een hoge centrifugeersnelheid.

In een waskelder staan Benchmark Performance-wasmachines en -droogautomaten. Op de achtergrond bedient een schoonmaker de besturing van de Benchmark-droogautomaten.

Snelle, storingsvrije processen

Een intuïtieve bediening met kleursymbolen en handige functies zorgt voor een snelle, zekere programmakeuze. Dankzij korte programmaduur, een hoge centrifugeersnelheid en directe behandeling met perfect afgestemde reinigingsmiddelen kunt u zo snel mogelijk weer over uw wasgoed beschikken. In combinatie met OneFingerTouch, mogelijkheden voor netwerken en vele systeemoplossingen van Miele Professional garandeert Benchmark snelle, efficiënte en moeiteloze processen.

Krachtig, duurzaam, spaarzaam

Wasmachines en drogers uit de serie Benchmark verbruiken 20% minder water en 30% minder energie*. De nieuwe warmtepompdrogers besparen zelfs 60% energie* in vergelijking met alternatieve modellen. Benchmark-wasmachines zijn ontworpen voor 30.000 uur permanente belasting en leveren dankzij duurzaam commercieel gebruik ook na jaren nog steeds maximale reinigingskwaliteit.

* In vergelijking met de vorige generatie

 

 

Miele Benchmark-toestellen

Een sterke oplossing voor uw bedrijf

Met twee uitrustingslijnen bieden de wasmachines en droogautomaten uit de serie Benchmark speciaal geoptimaliseerde oplossingen voor diverse branches.

Benchmark Performance-droogautomaten
10 tot 44 kg drogen
Benchmark-droogkasten

Innovatieve systemen en spaarzame verwarmingssoorten maken perfecte droging en economische processen mogelijk

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Wij informeren u over onze Benchmark-toestellen en adviseren u graag over een perfect passende totaaloplossing voor uw onderneming. Spreek ons gewoon aan!