Benchmark voor de hotelbranche en gastronomie

StartpaginaProductenNieuwe productenBenchmarkBenchmark voor de hotelbranche en gastronomie

Een perfect proces, bereikt door precisie en controle

Techniek, intuïtie en precisie in een perfect evenwicht: Benchmark-modellen combineren nauwkeurig afgestemde was- en droogtechnologieën, een intuïtieve bediening en aanpasbare hygiëneprogramma's speciaal voor de hotellerie tot een professionele systeemoplossing die een perfect strijkresultaat en storingsvrije en duurzame processen garandeert.

Perfecte resultaten

Aanpasbare speciale programma's met korte programmaduur en een hoge centrifugeersnelheid garanderen een hygiënische reiniging en voorzichtige behandeling van tafellinnen, baddoeken, bedrijfskleding en gevoelige textielsoorten. De gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0 garandeert ook bij sterke vervuiling, zoals vet of rode wijn, een grondige en duurzame verzorging van alle wasstukken, vooral bij volledige belading en meerdere keren draaien per dag.

Efficiënte, storingsvrije processen

De Touch-besturing met kleursymbolen en handige functies zorgt voor een snelle, zekere programmakeuze. Door korte programmaduren, een hoge centrifugeersnelheid voor weinig restvocht en efficiënte droogsystemen kunt u zeer snel weer over uw wasgoed beschikken. In combinatie met One Finger Touch garandeert Benchmark snelle, efficiënte en moeiteloze processen.

 

Een restaurantmedewerker met een wasmand vol vaatdoeken gaat de waskeuken binnen, waarin zowel een droogautomaat als een wasmachine uit de Benchmark Performance Plus-serie staan.

Krachtig, duurzaam, spaarzaam

Een hoge centrifugeersnelheid zorgt voor weinig restvocht en dus kortere droogtijden. Zo verbruikt de Benchmark-serie 20% minder water en 30% minder energie*. Benchmark-wasmachines zijn ontworpen voor 30.000 uur permanente belasting en leveren dankzij duurzame, commerciële techniek ook na jaren nog een uitstekend resultaat als op de eerste dag.

* In vergelijking met de vorige generatie

 

Miele Benchmark-toestellen

Een sterke oplossing voor uw bedrijf

Met twee uitrustingslijnen bieden de wasmachines en droogautomaten uit de serie Benchmark speciaal geoptimaliseerde oplossingen voor diverse branches.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Wij informeren u over onze Benchmark-toestellen en adviseren u graag een perfecte totaaloplossing voor uw bedrijf.