Benchmark voor zelfbedieningswassalons

StartpaginaProductenNieuwe productenBenchmarkBenchmark voor zelfbedieningswassalons

Betrouwbare prestaties dankzij precisie en controle

Techniek, intuïtie en precisie perfect in evenwicht: Benchmark-modellen verbinden nauwkeurige afgestemde was- en droogtechnologieën en een intuïtieve bediening tot een perfecte service-oplossing voor uw klanten in de zelfbedieningswassalon. Profiteer van onze professionele systeemoplossing, de eersteklas resultaten, storingsvrije en duurzame processen in de zelfbedieningssector gegarandeerd.

De professionele systeemoplossing voor maximaal klantcomfort

Een vrouw draagt een wasmand en vult een wasmachine in een wassalon met wasgoed.

Betrouwbare kwaliteit ook bij maximale reiniging

Efficiënte programma's garanderen een hygiënische reiniging en een voorzichtige behandeling van wasgoed, bedrijfskleding en gevoelige textielsoorten. Onze gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0 garandeert zoals gebruikelijk ook bij veeleisende wasstukken een voorzichtige, duurzame verzorging, vooral bij volledige belading en vele keren draaien per dag.

Vlotte, efficiënte processen

Intuïtieve bediening met kleursymbolen en handige functies zorgen voor een snelle, zekere programmakeuze. Dankzij korte looptijden, hoge centrifugeersnelheid en directe behandeling met perfecte reinigingsmiddelen kunnen uw klanten al heel snel weer over hun was beschikken. In combinatie met One Finger Touch, mogelijkheden voor verbinding en vele systeemoplossingen van Miele Professional garandeert Benchmark op de achtergrond en voor onderhoud snelle, efficiënte en probleemloze processen.

Krachtig, betrouwbaar, zuinig

Wasmachines en drogers uit de serie Benchmark verbruiken 20% minder water en 30% minder energie*. De nieuwe warmtepompdrogers besparen zelfs 60% energie* in vergelijking met alternatieve modellen. Benchmark-wasmachines zijn ontworpen voor 30.000 uur permanente belasting en leveren dankzij duurzaam commercieel gebruik ook na jaren nog steeds maximale reinigingskwaliteit.

* In vergelijking met de vorige generatie

Miele Benchmark-toestellen

Een sterke oplossing voor uw zelfbedieningsbedrijf

Met twee uitrustingslijnen bieden de wasmachines en droogautomaten uit de serie Benchmark speciaal geoptimaliseerde oplossingen voor diverse branches.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Wij informeren u over onze Benchmark-toestellen en adviseren u graag over een perfect passende totaaloplossing voor uw onderneming. Spreek ons gewoon aan!