Twee handen houden de hand van een oudere persoon vast die in een stoel zit.

Benchmark voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

StartpaginaProductenNieuwe productenBenchmarkBenchmark voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Zekerheid, bereikt door precisie en controle

Techniek, intuïtie en precisie perfect in evenwicht: Benchmark-modellen combineren efficiënte was- en droogtechnologieën, een intuïtieve bediening en aanpasbare desinfectieprogramma's tot een professionele systeemoplossing, die maximale hygiëneveiligheid en probleemloze en duurzame processen in de zorgsector garandeert.

De professionele systeemoplossing voor maximale hygiënezekerheid

Twee Benchmark Performance Plus-wasmachines staan naast elkaar in een waskeuken. Op de achtergrond staat een verpleegkundige in witte kleding naast een Benchmark Performance Plus-droogautomaat die wasgoed op een plank.

Bescherming tegen infecties op het hoogste niveau

Instelbare hygiëneprogramma's met hoge temperatuur, lange houdtijd en speciale naspoelcycli garanderen een veilige desinfectie en grondige behandeling van handdoeken, huishoudelijk textiel, wasgoed bewoners en bedrijfskleding. De gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0 garandeert ook bij sterke vervuiling en gevoelige materialen een voorzichtige, duurzame zorg en een perfecte finish, vooral bij volledige belading en een hoog centrifugeertoerental.

Benchmark Performance Plus-wasmachines in een waskelder

Veilige, efficiënte processen

Intuïtieve touch-bediening met kleursymbolen en handige functies zorgt voor snelle, veilige programmakeuze. Dankzij een korte programmaduur, een hoge centrifugeersnelheid en directe behandeling met desinfectiemiddelen kunt u zo snel mogelijk weer over uw wasgoed beschikken. In combinatie met One Finger Touch, mogelijkheden voor verbinding en talrijke systeemoplossingen van Miele Professional garandeert Benchmark snelle, efficiënte en probleemloze processen.

 

Krachtig, duurzaam, spaarzaam

Door korte was- en droogtijden, efficiënte programma's en spaarzame technologieën verbruikt de nieuwe generatie tot 20% minder water en 30% minder energie*. Benchmark-toestellen zijn ontworpen voor 30.000 uur permanente belasting en leveren dankzij robuuste, commerciële techniek ook na jaren veilige bescherming tegen infecties als op de eerste dag.

* In vergelijking met de vorige generatie

Miele Benchmark-toestellen

Een sterke oplossing voor uw bedrijf

Met twee uitrustingslijnen bieden de wasmachines en droogautomaten uit de serie Benchmark speciaal geoptimaliseerde oplossingen voor diverse branches.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Wij informeren u graag over onze Benchmark-toestellen en adviseren u over een perfect passende totaaloplossing voor uw inrichting.