StartpaginaProductenNieuwe productenCube en Cube X autoclaaf

Cube en Cube X: de nieuwe kleine autoclaven

Innovatief, efficiënt en een alles-in-eenoplossing: als wezenlijk onderdeel van de geïntegreerde systeemoplossing 360PRO waarborgen de autoclaven Cube en Cube X een veilige en betrouwbare behandeling van tandheelkundige instrumenten in een mum van tijd. Zo kunnen praktijken van iedere omvang profiteren van waardevolle tijd- en kostenbesparingen, omdat niet alleen de instrumentencyclus, maar ook de gehele administratieve rompslomp wordt geoptimaliseerd.

Cube en Cube X autoclaaf voor de tandheelkunde

Ontdek onze kleine autoclaven Cube en Cube X.

Met innovatieve thermodesinfectoren en sterilisatoren, optimaal afgestemde chemicaliën, geschikte procesdocumentatie en een uitstekende service bieden wij u de passende oplossingen voor uw eisen in de tandartspraktijk.

Cube en Cube X autoclaaf voor de medische wereld

Ontdek onze kleine autoclaven Cube en Cube X.

Met innovatieve reinigings- en desinfectietoestellen en krachtige autoclaven, de juiste procesdocumentatie en een uitstekende service bieden wij u de passende systeemoplossingen voor uw eisen in uw praktijk of kliniek.

De belangrijkste voordelen op een rij

Droogduur aangepast op uw individuele belading

Geoptimaliseerde programmaduren – EcoDry-technologie

Meeste bedieningscomfort

Eenvoudige bediening – Intuïtieve touch-kleurendisplay

Veiligheid op hoog niveau

Individuele gebruikersovername – Digitale identificatie

Eenvoudig te integreren

Compacte afmetingen – Ergonomisch design

Veilig gedocumenteerd en gearchiveerd

Feilloze procesdocumentatie – Veilige gegevensoverdracht

Eenvoudige overdracht van gegevens

Eenvoudige gegevensoverdracht – WiFi dongle key

Zodat uw patiënten zich veilig voelen

Veilige programmakeuze – Individuele sterilisatiecycli

Individuele flexibiliteit

Praktische programma-instellingen – Individuele flexibiliteit

Eenvoudig en comfortabel

Gemak – Automatische watertoevoerklep

Efficiëntie en comfort

Lage onderhoudskosten – lange onderhoudsintervallen

Performance-model Cube en Premium-model Cube X

Het model Cube overtuigt door korte cyclustijden, optimale droogresultaten en lage verbruikswaarden. De compacte autoclaaf biedt vele handige functies voor efficiënte sterilisatieprocessen, is verkrijgbaar in twee kamergroottes (17 en 22 liter) en optimaliseert als middelpunt van een uitgebreide systeemoplossing de gehele instrumentencyclus in kleine tot middelgrote praktijken.

 

Het premium-model Cube X vergemakkelijkt dankzij korte programmaduren, een zeer moderne droogtechnologie, een eenvoudige bediening en programmeerbare programmastart het arbeidsproces in praktijken en klinieken. De autoclaaf is verkrijgbaar in twee kamergroottes (17 en 22 liter), beschikt over een geavanceerde netwerktechniek en biedt bovendien vele extra functies.

Premium-model Cube X

Het premium-model Cube X vergemakkelijkt dankzij korte programmaduren, een zeer moderne droogtechnologie, een eenvoudige bediening en programmeerbare programmastart het arbeidsproces in praktijken en klinieken. Het toestel is verkrijgbaar in twee kamergroottes (17 en 22 liter), beschikt over een geavanceerde netwerktechniek en biedt bovendien vele extra functies.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen.