Oplossingen voor het facility management

Eersteklas en behoedzame behandeling van het wasgoed

Moderne gebouwenreinigers stellen hoge eisen aan een grondige reiniging, een veilige hygiëne en een efficiënt verloop van alle werkprocessen – daarom hebben wij de de MOP STAR-wasmachines ontwikkeld, die dankzij hun speciale programma's garant staan voor perfecte resultaten. De spreekwoordelijke Miele kwaliteit staat voor een vlotte en storingsvrije werking. Onze wasserijmachines zijn uitgerust met krachtige programma's voor de verschillende textielsoorten binnen schoonmaakbedrijven, bijvoorbeeld voor het reinigen van mops en schoonmaakdoekjes. Deze staan centraal in een totaaloplossing, die zorgvuldig afgestemde accessoires combineert met kundig advies en een uitstekende dienstverlening.

Vind perfecte totaaloplossingen

Hoge eisen aan grondige reiniging en veilige hygiëne

Speciale programma's van Miele

Eenvoudiger en gemakkelijker kan het niet: de wasserijmachines van Mop Star beschikken over zelf ontwikkelde, speciale programma's

Perfect afgestemde techniek

De machines zijn ontwikkeld voor de eisen die aan het dagelijks werk worden gesteld en staan daarom garant voor de perfecte behandeling van mops, schoonmaakdoekjes, bedrijfskleding en ander textiel.

Service

Wist u dat Miele Service door de jaren heen steeds weer de hoogste waardering krijgt voor uitstekende prestaties?

Een medewerker van de gebouwenreiniging stopt mops in een wasmachine van Miele Professional.

Desinfecterende behandeling: hygiënemaatregelen in de gebouwenreiniging

Door de (desinfecterende) reiniging leveren reinigingsmiddelen voor gebouwen een grote bijdrage aan het voorkomen van infecties, vooral op plekken waar hygiëne zeer belangrijk is, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, supermarkten of gemeentelijke instellingen. Door een desinfecterende reiniging worden deze plekken extra beschermd. Dit lukt alleen als ook het reinigingstextiel op een professionele manier desinfecterend wordt behandeld.

Aanbevolen producten

Vind de ideale producten die zelfs voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Toestellen voor de marine en offshore zijn gebouwd om dagelijks hard te werken.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons