StartpaginaBranchesGezamenlijke praktijk Gilborn

Gezamenlijke praktijk Gilborn

Vakkundige behandeling op het hoogste medische niveau waarborgt de gezamenlijke praktijk Gilborn bij Hannover. Het team van specialisten uit alle gebieden van de tandheelkunde biedt zijn patiënten uitgebreide zorg en service.

Tandheelkunde op het hoogste niveau

De gemeenschappelijke praktijk Gilborn met standplaatsen in Wedemark-Mellendorf en Burgdorf werd in 1997 opgericht. Een team bestaande uit 5 artsen en 19 gespecialiseerde medewerkers zorgt voor een deskundige behandeling en een perfecte tandheelkunde. Per week worden er 150 tot 200 patiënten door specialisten op alle gebieden van de tandheelkunde behandeld. Behalve een perfecte tandheelkunde biedt Gilborn ook optimale service, is dag en nacht bereikbaar, maakt individuele afspraken en levert tandprotheses uit het eigen laboratorium. Het praktijklaboratorium biedt de patiënten veel voordelen, zoals een snelle vervaardiging en persoonlijke zorg op locatie.

Om een behandeling op het hoogste medische niveau te kunnen garanderen, gebruikt Gilborn al sinds de oprichting van de praktijk de machines van Miele Professional. Zo beschikt de gemeenschappelijke praktijk Gilborn over de nieuwste thermodesinfectoren van Miele Professional. Voorafgaand aan alle behandelingen wordt elk instrument machinaal gereinigd, gedesinfecteerd en vervolgens gesteriliseerd. Zo worden besmettingsroutes afgesloten en worden de patiënten, de behandelaars en de medewerkers beschermd. Bovendien kost het veel minder tijd dan wanneer de verschillende instrumenten afzonderlijk met de hand moeten worden gereinigd.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional, van de wasserij- tot de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

Meer informatie over onze expertise vindt u bij onze andere referenties