StartpaginaBranchesHotel Ebner's Waldhof am See

Hotel Ebner's Waldhof am See

Tijdens de vakantie even helemaal tot jezelf komen: dit aangename gevoel van persoonlijke verzorging kunt u ervaren gecombineerd met een grenzeloos aanbod aan faciliteiten en vrijetijdsbesteding. Wij noemen hier de eigen Golf-Driving-Range met golfschool, het badstrand, de ligweide en het terras met ligbedden en de aantrekkelijke spa met wellness-, beauty- en gezondheidstherapieën.

Een adembenemend schouwspel

Gelegen in een sprookjesachtig alpenlandschap en aan een van de mooiste meren van het Salzkammergut, is het Hotel “Ebner's Waldhof am See” een ongewone wellnessoase. Het 4-sterrenhotel is niet alleen toonaangevend vanwege de buitengewone infrastructuur en de modernste wellnesstoepassingen. Het uitnodigende gebouwencomplex met zijn typische architectuur en de uitstekende, hooggewaardeerde keuken, die uitsluitend gebruikmaakt van natuurlijke producten, laten niets te wensen over. In 2005 werd het hotel onderscheiden met het certificaat Best Health Austria, het door de overheid erkende kwaliteitslabel voor gezondheidsbedrijven.

Het aangename gevoel van persoonlijke verzorging kunt u hier ervaren gecombineerd met een grenzeloos aanbod aan faciliteiten en vrijetijdsbesteding. Wij noemen hier de eigen Golf-Driving-Range met golfschool, het badstrand, de ligweide en het terras met ligbedden en de aantrekkelijke spa met wellness-, beauty- en gezondheidstherapieën. De activiteiten in het restaurant, overnachtingen en de hoeveelheid wellnesstoepassingen zorgen voor gigantische bergen wasgoed. Dan komt het op perfecte organisatie en zeer moderne techniek van Miele aan, zodat de gast te allen tijde perfect verzorgde handdoeken, badhanddoeken, tafellinnen en beddengoed aantreft.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail aangepast zijn op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

U kunt informatie over onze expertise ook vinden in overige referenties