Kleine Autoclaven

Betrouwbaar en veilig in het gehele behandelingsproces: kleine sterilisatoren dragen ertoe bij dat instrumenten snel weer beschikbaar zijn.

Meer informatie over kleine sterilisatoren

360PRO voor uw praktijk

Alle verzorging

Het dagelijkse werk in een praktijk stelt op alle vlakken eisen aan de reinheid en hygiëne. Van de behandeling van de instrumenten, de reiniging van werkkleding tot documentatie en rapportage van deze processen biedt Miele het complete oplossingenpakket 360PRO. In de vorm van de grote apparatenportfolio's, voor het gebruik gemaakte componenten en op de behoeften afgestemde proceschemie en -documentatie dekt Miele Professional de vereisten van zowel praktijkmedewerkers als patiënten af.
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze schijnbaar tegenstrijdige eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze sterilisatoren en methodes onderscheiden zich door een laag verbruik van water en stroom, en door speciaal ontwikkelde programma's waarmee uitstekende resultaten worden bereikt bij een zo veilig mogelijke behandeling van het materiaal. Vooruitstrevende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten. Nog een pluspunt voor de rendabiliteit: dankzij de hoge materiaal- en verwerkingskwaliteit hebben de kleine sterilisatoren van Miele een lange levensduur.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Miele Professional kwalitatief zeer hoogwaardige systemen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, laboratoriumglazen en het reinigen van industriële onderdelen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hogere eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar we werden vooral gedreven door onze drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen in tandheelkundige en medische praktijken, laboratoria en de industrie.