Hand haalt glanzend schoon servies uit een professionele vaatwasser.

Laboratoria

StartpaginaBranchesLaboratoria

Reinigen, desinfecteren, documenteren: analytisch zuivere behandeling van laboratoriumglaswerk voor betrouwbare resultaten

Betrouwbare en analytisch zuivere resultaten zijn essentieel bij de machinale behandeling van laboratoriumglaswerk en laboratoriumgereedschap. Miele Professional ondersteunt laboratoria door middel van laboratoriumspoelmachines, speciale behandelprocessen en optimaal op het materiaal afgestemde accessoires om werkmateriaal veilig te behandelen zonder dat residuen achterblijven.

Perfecte oplossingen voor uw branche

Besmet laboratoriumglaswerk of verontreinigde laboratoriumbenodigdheden zijn verleden tijd! De laboratoriumspoelmachines van Miele Professional voldoen aan de hoogste proces- en kwaliteitsnormen voor een volmaakte behandeling in het laboratorium. Of het nu gaat om een grote laboratoriumspoelmachine, ruimtebesparende SlimLine-laboratoriumspoelmachine of een compact onderbouwtoestel: Miele Professional heeft de passende totaaloplossing voor individuele laboratoriumafmetingen en behandelingshoeveelheden. Zodat laboratoriumglaswerk volgens de procedure kan worden gereinigd – gestandaardiseerd, gevalideerd en automatisch gedocumenteerd. Het gepatenteerde EasyLoad-systeem zorgt bovendien voor een beduidend snellere, eenvoudigere en efficiëntere machinale behandeling van laboratoriumglaswerk.