Zelf uw eigen Miele brochure maken

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Maar u wilt niet meteen onze omvangrijke brochures aanvragen? Maak dan gebruik van de service “Mijn brochure” en maak uw persoonlijke brochure. U kunt doelgericht alleen de producten selecteren waarin u geïnteresseerd bent.

Voeg de geselecteerde producten aan het verlanglijstje toe

Op elke pagina met gedetailleerde productinformatie kunt u het product aan het verlanglijstje toevoegen. Klik hiervoor gewoon op het stersymbool bij de gewenste producten.
U kunt nu meteen naar het verlanglijstje gaan door in de rechter bovenhoek van de webpagina op het symbool van het verlanglijstje te klikken. Of u selecteert nog meer Miele producten en voegt ze op dezelfde manier toe aan het verlanglijstje.

Brochure maken met persoonlijke instellingen

Op de pagina van het verlanglijstje ziet u een overzicht van de door u geselecteerde producten. Door op de link “Brochure maken” te klikken, maakt u uw eigen brochure.
In de volgende stap kunt u weer producten uit de keuzelijst verwijderen, als ze toch niet in uw brochure hoeven te staan. Via “Overige instellingen” kunt u de brochure nog voorzien van een persoonlijke titel, notities toevoegen of overige opties selecteren waarmee bij het maken van de brochure rekening moet worden gehouden.

Door een laatste keer op “Downloaden” te klikken, voltooit u het maken van de brochure. Uw brochure staat kort daarna als pdf-document klaar en wordt automatisch gedownload.

Meteen uitproberen

Selecteer uit onze productgroepen in de catalogus de producten waarin u geïnteresseerd bent en stel uw eigen brochure samen.